Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat organitza unes jornades per a informar a empreses i comerços comarcals sobre novetats en protecció de dades, a Bétera 17 juliol



La Mancomunitat Camp de Túria ha organitzat una jornada tècnica dirigida a comerciants i empresaris de la comarca en la qual s'explicaran els nous drets i obligacions derivats de l'entrada en vigor del Reglament General de Protecció de Dades (RGPD). En l'organització d'aquest esdeveniment, que se celebrarà dimarts que ve, dia 17, en la localitat de Bétera (Casa Nebot –C/L'Estació 5), a les 14.30 h, col•laboren l'Ajuntament i l'Associació de Comerciants d'aquesta localitat.

L'objectiu de la jornada, que s'emmarca en les activitats que s'estan duent a terme dins de l'Acord Territorial d'Ocupació, és donar a conèixer als assistents com complir amb el RGPD i com informar i obtindre un consentiment. Igualment, es donaran algunes de les claus sobre la forma de relacionar-se amb els seus clients en un entorn web, com han d'instal•lar i utilitzar càmeres de vídeo i com adoptar mesures de seguretat encaminades a millorar les condicions de manteniment i control de la informació.

La xarrada serà a càrrec del professor Ricard Martínez, director de la Càtedra de Privacitat i Transformació Digital Microsoft-Universitat de València, i estarà moderada per Mª Ángeles Ezquer, advocada experta en protecció de dades i transparència.

El professor Martínez és membre del Microsoft Health Advisory Council i director del Màster Universitari en Protecció de Dades (Universitat Internacional de la Rioja). Actualment, presta els seus serveis en la Universitat de València com a professor de Dret Constitucional.

Doctor en Dret per la Universitat de València, Ricard Martínez ha dedicat la seua investigació a l'estudi del dret fonamental a la protecció de dades i a diferents qüestions relacionades amb les repercussions de les tecnologies de la informació i les comunicacions en la vida privada.
Així mateix, forma part del Grup de Treball sobre Drets Digitals dels Ciutadans del Ministeri d'Energia, Turisme i Agenda Digital i coordina el Grup de Treball constituït per la Conferència de Rectors de les Universitat Espanyoles (CRUE-TIC) per a l'impuls del Reglament general de protecció de dades.

Ha sigut Cap del Servei de Transparència de la Diputació de València i president de l'Associació Professional Espanyola de la Privacitat. Ha col•laborat amb diferents Universitats com a docent en estudis de grau o de postgrau i ha sigut responsable de l'Àrea d'Estudis de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon