Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat dóna suport a l'habitatge tutelat acordat per Riba-roja per a persones amb diversitat funcional i demana un altre per a Llíria

La Mancomunitat Camp de Túria ha aprovat en ple sol·licitar a la Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives dos habitatges tutelats per a la comarca, situades en els municipis de Llíria i Riba-roja de Túria, (com informarem ja en Crònica) i un centre de dia-residència comarcal en la capital edetana, dirigits a persones amb diversitat funcional intel·lectual.

“L'objectiu és dotar a la comarca de serveis destinats a les persones amb algun tipus de discapacitat intel·lectual, un col·lectiu oblidat durant molts anys. Volem que la comarca compte amb aquestes instal·lacions per a atendre la demanda dels familiars”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda.

Esta petició no solament respon a les sol·licituds de les famílies i als propis usuaris dels centres ocupacionals de Llíria i Riba-roja de Túria i a les seues associacions de mares i pares, sinó que està avalada per l'estudi sobre Salut Mental en la comarca elaborat per la Universitat de València a instàncies d'esta institució supramunicipal.

Retirada de plaques
Així mateix, el ple ha acordat la retirada de la seu de la Mancomunitat de la placa commemorativa de la inauguració de l'Agència Amics per part de l'ex conseller d'Immigració i Ciutadania de la Generalitat Valenciana, Rafael Blasco.

“La retirada d'aquesta placa inaugural respon al compliment dels principis de transparència i bon govern de la Generalitat Valenciana. Des de les Corts s'insta a suprimir plaques inaugurals o esments honorífics on figure el nom de persones que hagen ostentat càrrecs públics i hagen sigut condemnades per sentència ferma en casos de corrupció”.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon