Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El plenari de l'Ajuntament de l'Eliana, per unanimitat, aprova la liquidació definitiva amb l´urbanitzador del Polígon Industrial

El primer edil, Salva Torrent, va anunciar l'arribada de la primera empresa a la nova àrea industrial, concretament, la valenciana "Zummo innovaciones mecánicas" que ocuparà una parcel·la de 20.000 metres quadrats

El Ple de l'Ajuntament va aprovar per unanimitat liquidar el contracte subscrit amb l'urbanitzador del polígon (SUZI1) “Partida del Canal SL”, pas previ perquè l'àrea industrial estiga operativa en un any.

L'empresa “Partida del Canal SL”, va entrar en concurs de creditors l'any 2013, quan només li faltava un 5 per cent per a concloure les obres. Com a conseqüència d'això, el polígon industrial de l'Eliana es frustrava, com a tants projectes urbanístics en tot el país, per la crisi econòmica de 2008. Aquest fet va suposar un greu perjudici per a tots els actors involucrats, els propietaris i l'Ajuntament.

L'any 2015, l'Ajuntament va haver de resoldre la caducitat de l'adjudicació i confiscar la garantia de l'empresa per a fer front a les possibles despeses derivades per la no finalització de les obres.

Després de la decisió del Ple, l'Ajuntament és el nou urbanitzador després d'aprovar-se la fase de liquidació, atés que assumeix la gestió directa per a finalitzar les obres que resten per a la conclusió del Polígon, aproximadament, un 5 per cent sobre el total de les actuacions.

L'edil d'urbanisme, Mercedes Berenguer, va ressaltar la importància d'aprovar aquest punt “el Polígon és una peça clau per al desenvolupament econòmic del municipi, ja que generarà treball i benestar per als  nostres veïns” i també va celebrar que “la resta de partits s'hagen unit a la proposta treballada i presentada pel grup socialista”.

Per la seua part, l'alcalde de l'Eliana, Salva Torrent va agrair la confiança i la paciència dels propietaris de les parcel·les “sempre han tingut un tarannà constructiu i dialogant per a solucionar aquest problema que ens afectava a tots” i va traslladar un missatge d'optimisme en anunciar l'arribada d'una nova empresa que generarà 200 llocs de treball.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon