Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El comerç local de l'Eliana celebrarà aquest divendres 13 de juliol la tercera edició de la "Nit Oberta"


Un any més, els comerciants associats a Viu l'Eliana obriran les portes dels seus comerços a partir de les 20 hores, amb rebaixes, degustacions i sortejos per a tota la ciutadania que desitge participar

El comerç local es mou  a l'Eliana i celebrarà la tercera edició de la “Nit Oberta”.  Aquesta cita, ja habitual, està programada el divendres 13 de juliol des de les 20 fins a les 24 hores del mateix dia. L'associació de comerciants Viu l'Eliana, ha triat un marc incomparable per a celebrar aquesta gran festa nocturna del comerç, coincidint amb la celebració de les Festes Majors de l'Eliana.

Aquesta edició comptarà amb un total de 14 comerços participants, en els quals es podrà trobar una variada oferta de productes amb descomptes i preus baixos. Les compres es podran realitzar des de la vesprada del divendres, però les ofertes dins de la “Nit Oberta”, només començaran a partir de les 20 hores.

A més, com a novetat, enguany es podrà participar en un sorteig amb huit premis de 50€. Els interessats tan sols hauran de fer-se una fotografia al costat del cartell de la promoció, que estarà en els comerços associats i que participen en aquesta shopping night de l'Eliana. Una vegada feta la foto, caldrà pujar-la a les xarxes socials amb l'etiqueta  #nitoberta2018.

L'associació Viu l'Eliana, espera que la celebració d'aquesta iniciativa en horari nocturn i coincidint amb el concert de la Unió Musical de l'Eliana a les 22.30 hores, motive als ciutadans a eixir als carrers  i gaudir del comerç local, la qual cosa implica generar riquesa i ocupació per a la localitat.

Per a l’edil de Promoció Econòmica, Isabel Montaner, la celebració de Nit Oberta és la prova que el comerç de l'Eliana té vitalitat. Gràcies a la celebració d'aquestes iniciatives s'aconsegueix captar l'interés de la gent per comprar i més encara quan coincideix amb les Festes Majors de l'Eliana. Repetir aquesta celebració per tercer any consecutiu és la prova de l'èxit que té aquesta iniciativa per al comerç local”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon