Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Del 14 al 22 de juliol Ruta de la Tapa, Concurs de Terrasses, Forns Tradicionals i tren turístic en la localitat de Náquera


La regidoria de Comerç i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Nàquera està organitzant una nova edició de Sabor a Nàquera. Un esdeveniment de promoció turística i gastronòmica, que tindrà lloc del 14 al 22 de juliol i que espera comptar amb una àmplia participació tant de comerços adherits com de visitants.

Esta iniciativa que s’inicià el 2015, compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Nàquera (ACENA), i té com a objectiu promocionar la localitat donant a conéixer la seua riquesa i varietat gastronòmica, aconseguint avançar cap a una oferta de qualitat, que genere al seu torn ocupació i riquesa.

Sabor a Nàquera 2018 serà inaugurat el dissabte 14 a les 10:30 hores en el hall de l’Ajuntament, i comptarà amb la presència d’autoritats i membres destacats d’associacions comarcals i autonòmiques. Els participants de la Ruta de la Tapa, presentaren la tapa a concursar en els seus comerços. També es mostrarà el treball dels Forns Tradicionals, visitant els seus aparadors com a mostra del producte que al llarg de tot l’any oferixen a aquells qui busquen l’excel·lència i qualitat en el producte i el tracte personal. A més, no faltaran destacats punts d’interés en bars i restaurant participants en el Concurs de Terrasses i el tren turístic gratuït per a visitants i veïns. La jornada tancarà amb l’espectacle que l’Escola de Dansa Deboulé ha preparat, com a col·laborador de l’esdeveniment, en l’escenari situat en la coberta de la Plaça de l’Ajuntament.

A més cada comerç participant (confirmats la Cafeteria Els Peques, La Pinta, El Blanquet, La Pinta Gastrobar, La Bicicleta, El Tonellet i La Noria, així com els forns Sant Josep, Forn del Mig i El Arrabal) realitzarà accions comercials, lúdiques i d’oci, com actuacions en directe, còctels, jornades de producte en el carrer, outlet, oferta de productes concrets o degustacions. A més el dissabte 21 se celebrarà una festa remember amb la participació de DJ Agus Nàquera a partir de les 19 hores.

Per la seua banda cada comerç participant, Cafeteria Els Peques, La Pinta Gastrobar, El Blanquet, La Bicicleta, El Tonellet, La Noria, La Piscina, Llar dels Jubilats Cazorla 2, Nou Raconet, així com els forns Sant Josep, Forn del Mig i El Raval realitzarà accions comercials, lúdiques i d’oci, com actuacions en directe, còctels, jornades de producte en el carrer, outlet, oferta de productes concrets o degustacions. En aquest sentit s’han confirmat ja per al dissabte 21 la festa remember amb la participació de DJ Agus Nàquera a partir de les 19 hores en La Pinta Gastrobar, l’ambientació musical en viu els dissabtes 14 i 21 en El Tonellet i l’ambientació pop en El Blanquet la vesprada-nit del 14.

El regidor de Turisme i Comerç, Rafa Clausí, entrevistat en el programa de televisió ‘Estil Mediterrani’ sobre Sabor a Nàquera 2018, en Ocho Mediterráneo.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon