Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Cultura i Turisme de Llíria ha presentat la primera edició del LLUM Festival (Llíria Universal Music). Des del 3 fins al 5 d'agost

A la presentació s'ha destacat que esta iniciativa “pretén servir per a reforçar l'oferta turística de Llíria amb el binomi música i turisme, dins de les estratègies de promoció de la nova marca Mediterranew Musix concedida per la Generalitat al municipi junt amb altres sis poblacions valencianes”.

En este sentit, s'anuncia que el festival de músiques del món “se celebrarà del 3 al 5 d'agost a la plaça del Trinquet Vell, situada enfront del museu arqueològic, en una nova aposta per potenciar l'entorn de la Vila Vella, que oferix als visitants importants atractius patrimonials de la nostra ciutat, com l'església de la Sang o el propi espai museístic”.

El tècnic de Turisme municipal ha destacat que Llíria “se suma amb este esdeveniment a l'oferta de festivals de música a l'estiu de la Comunitat Valenciana”. A més, hi ha assenyalat que “s'ha confeccionat una programació molt cuidada amb una música amb arrels i missatge, però al mateix temps avantguardista i divertida”.

El grup One Pac and Fellows obrirà el divendres 3 d'agost el LLUM Festival, en la primera actuació a la Comunitat d'esta banda nascuda a Sevilla i que oferix una música afrofunk. La nit continuarà amb el duo de DJs format per Miss Petuli Pimm's & Mr. Crossfaker.

L'esdeveniment continuarà el 4 d'agost amb el concert de Los Chocolatinos, una de les bandes de música afrocubana més prestigioses de l'escena nacional i que interpretaran en el seu repertori els ritmes del son, la salsa o la guajira. Tancarà la jornada l'actuació de Xino DJ.

El diumenge 5 arribarà el plat fort del LLUM Festival 2018, amb l'artista de Níger Bombino, un dels màxims exponents de la música tuareg blues i considerat un dels millors guitarretes elèctrics del món. El concert del conegut com “El Hendrix del desert” donarà pas a la música que punxarà el DJ Alex Rocks.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon