Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 250 xiquets i xiquetes al Campus Multideporte de l'Eliana

Més de 250 xiquets i xiquetes trien el Campus Multideporte d'Estiu de l'Eliana

•  L'experiència de huit edicions anteriors i la gran varietat d'esports i activitats són la clau de l'èxit

El Campus Multideporte d'Estiu de l'Eliana ha inaugurat la seua novena edició superant els 250 inscrits i demostrant un any més que és l'opció millor 
valorada entre els pares i mares del municipi. L'experiència en l'organització i la gran varietat d'esports, activitats, tallers i excursions  són les raons de major pes de l'èxit del campus.

Aquesta iniciativa municipal, que va nàixer com una resposta a la necessitat de conciliació laboral i familiar en aquestes dates estiuenques, compta amb el respatler de l'Ajuntament de l'Eliana i l'Associació de Clubs  i torna a apostar per la qualitat, la professionalitat i el contingut lúdic-esportiu de les activitats.

Dins de l'extensa programació d'aquestes cinc setmanes d'esport i diversió, s'han organitzat excursions setmanals a la Ruta de l'Aigua a Xelva, les Trinxeres,  la Ruta dels Molins a Alboraig, una visita a la Biblioteca Nicolau Primitiu i una acampada al Pantà de Benageber, per als grups de 2007 a 2002.

Com en edicions anteriors, l'equip de tècnics esportius compte també amb una gran experiència, ja que formen part de les Escoles Esportives Municipals i són un dels aspectes millor valorats en les enquestes tant pels participants, com pels pares i mares d'aquests.

Un any més, el Campus Multideporte d'Estiu ha aconseguit combinar els tres factors que han consolidat l'èxit d'aquesta iniciativa, un gran equip de treball, unes grans instal·lacions i una completa i molt variada programació.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon