Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona ofereix 2 beques per a recerca sociocultural per valor de 1250€ cadascuna

Les bases que regulen la concessió de les beques de Recerca Socioeducativa que es promouen des de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona han sigut remeses al Butlletí Oficial de la Província de València. Des de l'àrea d'Educació del consistori poblà es recorda als estudiants que desitgen optar a elles que han d'anar preparant els seus projectes.

L'equip de govern de la Pobla de Vallbona ha aprovat la concessió de dues beques de recerca per als treballs d'anàlisis que elaboren estudiants menors de 30 anys que residisquen en el nostre municipi. Cadascuna d'aquestes beques recompensarà amb 1.250 euros els treballs seleccionats, que han d'analitzar aspectes del municipi que puguen permetre escometre obtenir conclusions rellevants: alguns exemples són determinar les causes de l'abandó escolar en el municipi, estudiar la influència que té el nivell de rendes de les famílies en l'accés a l'educació superior o crear una APP per a dispositius mòbils que permeta accedir a l'Escoleta Infantil.

S'encarregarà d'avaluar les propostes presentades una comissió (que estarà integrada per l'edil d'Educació, Regina Llavata; una orientadora escolar; dos components del Consell Escolar Municipal de la Pobla de Vallbona; un tècnic del departament de Serveis Socials; i un funcionari/a del departament d'Educació, que actuarà com a secretari/a).

Regina Llavata assenyala que aquestes ajudes s'han creat "per a afavorir que estudiants universitaris o de postgrau puguen implicar-se en l'anàlisi i l'estudi de la societat poblana. Confiem en les seues possibilitats, sabem que poden presentar estudis molt útils per a la posterior acció política municipal i ens sembla pertinent recompensar els seus treballs de recerca amb unes beques especialment creades per a aquest propòsit".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon