Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Durant el mes de juny el contacontes dels dijous retorna al Parc de l'Eliana

El mes de juny els més xicotets de la localitat podran gaudir de la màgia i la fantasia en un entorn natural a l'aire lliure.

Com és habitual des de fa anys, el Parc de la Pinada de l'Eliana es transforma en escenari d'històries plenes de fantasia perquè els xiquets i xiquetes del municipi donen continuïtat al sa costum de poder assistir a un contacontes en la vesprada dels dijous, activitat que la resta de l'any es realitza en la Biblioteca Pública Municipal. En aquest cas, la Regidoria d'Educació i Infància té programats per als quatre dijous d'aquest mes diferents actuacions de companyies i contistes que oferiran les seues històries a les 18:30 en el Passeig Secondo Baldín del Parc.

S'iniciarà el cicle amb l'actuació de la Titella, aquest dijous dia 7, els qui aportaran els “Contes de Miquel Caramel, en els quals els assistents es perdran en un bosc encantat per a conèixer a un drac. El dijous 14 serà el torn de Teatre Reforma, amb el seu espectacle “Contes amb mesura”, on una barita màgica demostrarà el que és capaç de fer. La tercera sessió, la del dia 21, la protagonitzaran Fran Roselló i Marietes l'Eliana, amb un conte dedicat a la diversitat anomenat “Uuuhhh!”. Com a colofó, el dijous 28 hi haurà una sessió especial ja que es farà El Contaveïns de l'Eliana, on algunes persones del municipi prenen la veu cantant per a contar increïbles i divertides històries de tot el món, a més d'oferir l'actuació de la Titella, que portaran les seues “Contes agafats de la mà”.

Totes aquestes sessions comptaran amb l'al•licient que són molt interactives i participatives, perquè els xicotets espectadors puguen endinsar-se al màxim en les fabuloses històries narrades i viure tota una aventura.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon