Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Des del 15 de juny fins al 3 de setembre s'obri el termini a l'Eliana per a participar a l'edició de 2018 de “Escrits a la Tardor”


• El certamen de relats curts de l'Eliana incrementa enguany la dotació econòmica dels premis de les categories en valencià.

Des del passat 15 de juny fins al 3 de setembre queda obert el termini de presentació a l'Eliana de sol•licituds per a participar en l'edició de 2018 de “Escrits a la Tardor”, el certamen de narrativa curta i temàtica lliure dirigit a totes aquelles persones majors de 14 anys amb inquietuds i interès en l'escriptura creativa.

“Escrits a la tardor” és un concurs organitzat per l'Ajuntament de l'Eliana que tracta de fomentar i promoure la creació literària com a manifestació cultural, així com impulsar l'ús
social de la llengua valenciana. Enguany se celebra la XVII edició i, com en ocasions anteriors, s'espera una massiva participació de concursants de tota Espanya.

Les obres que es presenten a concurs han de ser inèdites i no premiades amb anterioritat en un altre certamen. La seua extensió estarà entre els 5 i 8 folis a una cara i escrits a doble espai. Les bases estableixen diverses maneres de presentar els treballs: presencial, per correu ordinari o de forma telemàtica. S'estableixen les categories General, per a autors majors de 18 anys tant en castellà com en valencià, i Juvenil, per a escriptors de 14 a 17 anys també en ambdues llengües.

La dotació econòmica suposa una novetat d'enguany, incrementant-se en les categories en valencià. D'aquesta manera, els premis en llengua valenciana estan dotats amb 500 i 1.400 euros, en les seues modalitats Juvenil i General respectivament, i els de castellà amb 300 per a la Juvenil i 900 per a la General. Aquest increment es produeix gràcies a la participació de la regidoria de Política Lingüística en el finançament dels premis, amb la finalitat de promocionar l'ús de la llengua valenciana entre els participants.

Com ja és habitual, la fallada del jurat es produirà en la segona quinzena de novembre i el lliurament de premis es durà a terme en un acte que tindrà lloc al desembre, abans de les festes nadalenques.

Les bases completes del concurs i els impresos d'inscripció es poden descarregar en l'adreça http://www.lelianaparticipa.es/escritsalatardor/bases.pdf

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon