Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Alumnes de l'IES de l'Eliana del Cicle Mitjà d'Atenció a situació de Dependències han fet pràctiques a França

Set alumnes de l'IES l'Eliana realitzen les seues pràctiques professionals a França

•  Les alumnes, que pertanyen a la primera promoció del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, han pogut accedir a aquestes pràctiques gràcies al programa Erasmus+.

Set alumnes de l'IES l'Eliana, estudiants de la primera promoció del Grau Mitjà d'Atenció a Persones en Situació de Dependència, acaben de tornar de Montbrisson (França) on han realitzat més de 200 hores de formació pràctica. Les alumnes han sigut acollides pel Lycée Jean Baptiste d´Allard, soci del centre en el projecte europeu i col•laborador en l'intercanvi d'experiències educatives des de fa més de quatre anys. Allí han desenvolupat les seues pràctiques formatives en dues residències d'ancians i un centre de dia, on han realitzat tasques de cures bàsiques, assistència sanitària i animació i organització d'activitats bàsiques de la vida diària.

El projecte Erasmus+ K102, destinat a finançar les pràctiques en l'estranger d'alumnat de cicles formatius, ha fet possible aquesta acció educativa i les beneficiàries han valorat molt positivament aquesta experiència, que no solament ha perfeccionat la seua formació professional, sinó que també ha contribuït a reforçar la seua maduresa, autonomia i el seu creixement personal. El mateix projecte europeu ha permès a més que quatre professores del Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat de l'IES L'Eliana hagen viatjat a Montbrisson (França) per a intercanviar experiències educatives amb el seu soci francés i conèixer les característiques dels recursos amb els quals compta aquest país per a persones en situació de dependència. D'altra banda, l'IES l'Eliana ha acollit a 4 alumnes del Lycée Jean Baptiste d’Allard per a realitzar les seues pràctiques professionals a València, també en el marc del programa Erasmus+.

L'IES l'Eliana ha resultat beneficiari d'un nou projecte K102 de pràctiques formatives en l'estranger per als dos pròxims cursos escolars, 2018/2019 i 2019/2020, dels quals es beneficiaran els alumnes del Cicle d'Atenció a Persones en Situació de Dependència. El Departament de Serveis Socioculturals i a la Comunitat del centre educatiu està valorant la possibilitat d'ampliar els llocs de destinació de l'alumnat, amb l'objectiu de millorar les competències lingüístiques en altres idiomes i conèixer la realitat educativa i professional d'altres països europeus.

 

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon