Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

'Marietes', l'associació LGTBI de l'Eliana recrimina a la regidora d'Igualtat Isabel Montaner, d'apropiar-se del seu treball


Malgrat la qual cosa  demanen a tot el municipi que participe en les activitats organitzades durant el mes de l'Orgull  2018

No obstant açò demanen i exigeixen:

  • La retirada de cartells que ha distribuït per la localitat i pel menyspreu que suposa per a la seua associació en els que diu que ho organitza la regidoria d'Igualtat
  • Un canvi d'actitud i una rectificació pública de la regidora Isabel Montaner de COMPROMIS
Segons han manifestat en la roda de premsa, en diverses reunions mantingudes, des de fa mesos amb la regidora d'igualtat, el grup Marietes han proposat activitats durant el mes de l'orgull i han demanat col.laboració a d'altres associacions  com la Jam Poetica i el Cor de l'Eliana. En les reunions es va acordar que la regidoria d'Igualtat faría l'impressió dels documents en els quals hauria de constar que l'organització era de Marietes i que la regidoria  col.labora.

Tot açò els va portar a no participar ahir a la taula amb la regidora en la presentació de l'acte del grup amic de la comarca Mirall,  però no per raons que tinguen a veure amb el grup, al que li mostren la seua solidaritat, sinó per l'actitud de la regidora d'igualtat. Mostren la seua solidaritat a totes les associacions comarcals.

L'organització MARIETES recrimina a Isabel Montaner que s'apropie de la organiació de les jornades i activitats quan l'única cosa que li havien demanat era la cessió d'espais i altres  col·laboracions col.laterals, el que .segons diuen, suposa un intent de amagar  a l'associació i fer-la de menys.

L'associació Marietes recorda que ja en 2017 va haver-hi molta tensió i problemes per l'actitud de la nova regidora d'Igualtat i va ser insuportable fins a suspendre un acte i va arribar  inclus a l'autobus que va portar a València a veïns i veïnes, perquè "volia controlar qui anava i qui no".



No obstant, demanen a tot el municipi que participe en les activitats organitzades durant el mes de l'Orgull

Per tot açò creuen que ha traït la confiança que habian posat en la regidora Isabel Montaner, no obstant açò mostren la seua total solidaritat i col·laboració amb la resta d'associacions i grups com Mirall i tots els grups  participants.

Abans de la roda de premsa han manifestat haver rebut la intenció de l'alcalde Salva Torrent, que agraeixen, que els oferia i garantia el canvi dels cartells i l'agenda. No obstant açò exigeixen que la regidora públicament canvíe d'actitud i han adoptat les decisions següents:

  • Exigeixen la retirada de cartells que ha distribuït per la localitat i pel menyspreu que suposa per a la seua associació.
  • Demanen un canvi d'actitud i una rectificació pública de la regidora Isabel Montaner

'MARIETES" mostra la seua confiança en que es complisca el que l'alcalde els ha manifestat i que es puga tenir una relació normalitzada amb l'Ajuntament i amb la regidoria d'Igualtat. A açò estan disposats, però falta que l'actitud de la regidora Isabel Montaner siga la que s'espera d'ella.

Foto video Vivaleliana
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon