Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'emissora municipal de l'Eliana Ràdio Túria canvia la seua freqüència al 90.6

Des de fa unes setmanes, l'emissora municipal de l'Eliana Ràdio Túria ha canviat la seua freqüència d'emissió, passant del 90.3 al 90.6 de la banda comercial de freqüència modulada (FM). Una vegada superat el període de proves, aqueixa serà la seua freqüència definitiva, llevat que es duga a terme una reordenació de l'espectre radioelèctric per part dels organismes competents.

El passat 2017, la Generalitat Valenciana, a través de la Direcció general de Comunicació, va iniciar un procés per a atorgar l'habilitació definitiva a totes i cadascuna de les 57 emissores municipals existents a la Comunitat Valenciana, ja que fins llavors totes comptaven amb una reserva de freqüència provisional. Després de l'inici d'aquest procés, que arrossegava un retard de dècades, de moment han sigut 16 les emissores que han arribat a obtenir l'habilitació definitiva, trobant-se la de l'Eliana a punt d'aconseguir-la després d'haver complit amb tots els tràmits i inspeccions preceptives.

Ràdio Túria, a més d'emetre la seua programació a través del 90.6 de la FM, també s'escolta en internet, podent-se trobar en les principals plataformes d'estacions de ràdio en línia existents dins i fora del nostre país.

També des del passat any 2017, l'emissora municipal de l'Eliana pertany a l'executiva de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV), organisme promogut per les pròpies ràdios que compta amb el suport de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), amb l'objectiu de consolidar les emissores municipals, elaborar una programació comuna i compartir recursos, a més de col•laborar activament amb À Punt, la nova Ràdio Televisió Valenciana.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon