Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana satisfeta amb la Marcel 2018, a la qual qualifica de 'la més Cosmopolita'

La MARCEL tanca la seua tercera edició .
El festival d'arts escèniques de carrer de l'Eliana es consolida amb més de deu espectacles, sent el 60 per cent, actuacions de companyies procedents d'autonomies diferents a la valenciana.

Els carrers i places de l'Eliana es van tornar a omplir de persones, de totes les edats, àvides d'admirar una àmplia varietat de disciplines artístiques: música, teatre, circ, dansa, entre unes altres. La gran resposta del públic, local i de municipis de tota la província, va acompanyar als actors durant els tres dies.

El gran nivell, tant de les companyies locals que van tindre la seua oportunitat el primer dia amb la Marcel Off, com de les companyies que configuraven la programació oficial, consoliden a aquest festival d'arts escèniques, com el principal de la comarca del Camp de Túria.

L'alcalde de l'Eliana i edil de cultura, Salva Torrent, va destacar les virtuts d'aquest festival “poder admirar els diferents espectacles en ple carrer, en els espais més emblemàtics de la localitat, sense barreres, genera una complicitat directa entre els artistes i el públic, aproximant les arts escèniques a tota la ciutadania”, a més, Torrent va destacar l'impacte positiu de la Marcel en la localitat “durant tot el cap de setmana, els bars i restaurants estan completament plens i és una magnífica carta de presentació per a donar a conèixer els nostres comerços i la nostra ciutat”.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon