Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Ronda Oest de Vilamarxant - circumval•lació de la CV-50 - arriba al Congrés dels Diputats de la mà de UNIDOS PODEMOS


La Diputada Àngela Ballester (UNIDOS PODEMOS) i a iniciativa de Vilamarxant Junts Podrem i PODEM Vilamarxant i a petició del Regidor Salvador Bonet (Boro), ha presentat una Esmena als P.G.E., per la qual  es demana al Ministeri de Foment, Direcció General de Carreteres, estudi per l’execució de la Ronda Oest de Vilamarxant circumval•lació de la CV-50.

L'execució de la Ronda Oest de Vilamarxant de la CV-50, (circumval•lació), es fonamental per tal de pacificar la carretera de Llíria minvant el nombre de vehicles que hi circulen. D'acord amb dades de la Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, de mitjana circulen 4.911 vehicles al dia  pel  tram de la CV-50 que comença a  l'A3  i  finalitza  a  la CV- 370, pel mig del nucli urbà.

Per tant, des que a l'abril del darrer any 2017 es va publicar al DOGV la Licitació número 2017/30/34. Redacció del projecte bàsic de la ronda oest de Vilamarxant (València) el veïnat de la Carretera de Llíria de Vilamarxant ha vist passar prop de les seues llars més de 1.640.000 vehicles.
Actualment, Vilamarxant és travessada de nord a sud per la carretera CV-50, de la xarxa bàsica autonòmica, i per la CV-370 d’est a oest, de la Diputació de València. La CV-50 connecta els municipis de la segona corona metropolitana de l’àrea de València; en concret, entra en Vilamarxant pel nord procedent del terme de Benaguasil i l’entravessa fins arribar al terme de Xest. Ambdues carreteres es creuen dins del casc urbà del municipi mitjançant una intersecció regulada per semàfors. Aquestes travessies provoquen congestions i greus molèsties dins del nucli urbà, que a més es veuen incrementades pel pas de vehicles pesats. Es tracta d’una situació que provoca problemes de seguretat vial així com altres de tipus ambiental, com soroll o contaminació. Així mateix, aquestes retencions es traslladen a la CV50, penalitzant el seu nivell de servei.

Amb la presentació d’aquesta Esmena als P.G.E., al Congrés dels Diputats, per part de UNIDOS PODEMOS, "es pretén revertir la manca d’inversions en infraestructures que el Govern del P.P. està portant a termini a la nostra comunitat, i si més no, en la mida que aquestes inversions repercuteixin directament al nostre municipi, i que ens afecta a la nostra qualitat de vida i desenvolupament tant econòmica com social i cultural del nostre poble, per no parlar de la mancança de serveis públics de transport que ens connecti amb altres poblacions properes com a València, com pot ser el servei metropolità de transport, tant d’autobús com la finalització de la línia 9 del metro, arribant fins a Llíria, el que en permetrà una millor comunicació entre d’altres, amb l’Hospital de referència de l’Arnau de Vilanova i l’Hospital Comarcal de Llíria". manifesta Salvador Bonet.

"Ara no més cal esperar, que els diferents Diputats dels altres partits polítics al Congrés dels Diputats, recolzen aquesta iniciativa, si es que reialment treballen per la millora de les condicions de vida de totes i tots les valencianes i valencians", conclou el regidor.

esmena

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon