Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un Portal web d'Ocupació i Formació

La Mancomunitat Camp de Túria ha posat en marxa un Portal d'Ocupació i Formació amb la finalitat d'afavorir la circulació, difusió i accés dels ciutadans de la comarca a les ofertes d'ocupació que es generen en les empreses situades en els termes municipals de les 17 localitats del Camp de Túria. Així mateix, este portal també arreplega totes les iniciatives de formació que organitza la Mancomunitat, com són sessions tècniques, jornades, conferències-col·loquis, dirigides a empresaris, emprenedors, comerciants i persones aturades.

La creació d'este portal sorgeix després de detectar, durant la prospecció del teixit empresarial realitzada l'estiu passat, la necessitat de comptar amb una plataforma que possibilitara que els habitants de la comarca tingueren accés a la informació sobre els llocs de treball vacants en el Camp de Túria.

Es tracta d'una plataforma d'ocupació comarcal posada a la disposició dels 17 municipis per a treballar de forma conjunta en este àmbit. L'objectiu és que les empreses que necessiten cobrir llocs de treball puguen penjar les seues ofertes i que els ciutadans puguen presentar la seua candidatura a les mateixes. És un aparador més per a millorar l’ocupabilitat que a més permet donar a conèixer l'oferta de la Mancomunitat quant a formació i millora de la qualificació dels ciutadans.

L'accés a esta plataforma es realitza a través de la pàgina web de la Mancomunitat Camp de Túria, https://gestionandote.com/agencia/campdeturia.

Esta iniciativa és una mostra més de l'aposta que des de fa temps està realitzant esta institució supramunicipal per al foment de l’ocupabilitat al Camp de Túria. “En la Mancomunitat seguim treballant en la dinamització del teixit empresarial i en la generació d'ocupació a través dels projectes que desenvolupem en el marc de l'Acord Territorial d'Ocupació subscrit en 2016 pels 17 Ajuntaments de la comarca, els sindicats UGT i CC OO, les associacions de comerciants i empresaris locals així com l'Associació de Treballadors Autònoms”, assegura la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon