Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El KDR URBANFEST 2018 se celebra a l'Eliana el dissabte 2 de juny

 L'esdeveniment, patrocinat per la Regidoria de Joventut, aglutinarà les actuacions de vuit artistes rellevants del rap a nivell nacional. Amb ell, se celebra el X aniversari del programa de Ràdio Túria Kaja de Ritmos.

El dissabte2 de juny, a partir de les 17 hores i en la Terrassa del Cinema d'Estiu de l'Eliana, se celebrarà el KDR URBANFEST 2018. Es tracta d'un esdeveniment que ja ha visitat diversos escenaris de la localitat en anys anteriors i que retorna per a celebrar el X aniversari en antena de Kaja de Ritmos, un programa sobre rap, hip-hop i cultura urbana de l'emissora municipal Ràdio Túria, que s'emet els dimarts a les 22:30 hores.

Deu temporades mereixen una celebració d'altura i, per tant, el cartell està plagat de primers estels del panorama nacional dins del gènere. En aquesta edició, la figura de la dona en la música ha cobrat especial rellevància i tres dels vuit artistes programats, Nikole & Killah Vega, Machete en Boca i Mc Kea, amb les seues lletres reivindicatives cap als drets de la dona, estan formats o conten en les seues files amb components femenines. Els acompanyaran Crib, Gonzo, Barbé, Ambkor i Kaze. A més, es comptarà amb el show i la presentació de Fredy Beats.

L'entrada és lliure fins a completar l'aforament de 900 persones. En el recinte hi haurà servei de bar, amb la col•laboració de les Clavaries 2018, i una zona per a stands de marxandatge i punt morat. L'organització del Festival és a càrrec de KDR i s'ha fet possible gràcies a la col•laboració de la Regidoria de Joventut.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon