Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El dia de la Trobada d'Escoles en Valencià del Camp de Túria se celebra enguany a Bétera, el dissabte 26 de maig. Es realitzaran altres actes els dies anteriors

Es prepara a Bétera segons el govern municipal amb "un grandíssim plaer per al poble convertir-se en el centre de l'escola de totes i de tots, pública, de qualitat, i sobretot, en valencià", com ha explicat l'alcadessa, Cristina Alemany), qui ha convidat tota la ciutadania a participar d'esta festa. Abans que arribe eixe dia, el poble acull diverses activitats que s'estrenen amb l'exposició XX Científiques, inaugurada el divendres 11 de maig a la seu de l'Ateneu.

Activitats previes

El divendres 18 de maig es farà el lliurament dels premis del VIII Concurs Escolar de Poesia Francesc Peris i Valls (19:00h, Casa de la Cultura), i a l'endemà, el lliurament del 20é Premi Sambori de Literatura en Valencià (19:00h, Casa de la Cultura).

El diumenge 20 de maig, espectacle poètic musical "Homer: L'Odissea" per la companyia Melodomodonies. (19:00h, Casa de la Cultura).

Del dilluns 21 de maig al dimecres 23, Trobada musical d'Escoles de Camp de Túria. El dijous 24 de maig, Duatló i Aquatló organitzats pel CEA Bétera, i concert de l'orquestra juvenil de la Banda Artística Juvenil de Bétera.

El divendres 25 de maig, cinema per a escolars El petit príncep  (10:00h, Casa de la Cultura)

El dissabte 26, dia de la Trobada, un complet programa amb cercavila, tallers, visita guiada a Torre Bofilla, contacontes, sopar popular a l'Albereda i concert de la Gira d'Escola Valenciana amb Candela Roots i Via Lliure.

El diumenge 27, el "Cicle de Marc Granell. De ma en mà" posarà el punt i final als actes organitzats amb motiu de la Trobada de Camp de Túria. (Casa de la Cultura, 19:00h)


El dia de la Trobada d'Escoles en Valencià del Camp de Túria se celebra enguany a Bétera, el dissabte 26 de maig. Es realitzaran altres actes els dies anteriors

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon