Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Centre Social de la Pobla de Vallbona acollirà, demà dijous, la jornada 'Dinamització de la competitivitat en el teixit empresarial'

El Centre Social de la Pobla acull demà una jornada per a divulgar la nova Llei de Gestió i Modernització d'Àrees Industrials

 Serà a partir de les 19:30 hores, amb l'objectiu de donar a conéixer als assistents les implicacions legals en l'àmbit empresarial de la nova legislació sobre els polígons industrials. És una iniciativa que s'impulsa des de l'àrea de Desenvolupament Local del consistori poblà i la Mancomunitat del Camp de Túria.

La jornada serà inaugurada per l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia, qui la paraula a Diego Romà (gerent de la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana, FEPEVAL). Romà donarà a conéixer la nova Llei de Gestió i Modernització d'Àrees Industrials. Tot seguit, el director de Seguretat de FEPEVAL (Antonio Molina) explicarà la importància que tenen els Plans de Seguretat Industrial en els polígons empresarials.

A partir de les 20:20 hores, l'edil d'Activitats Econòmiques i Desenvolupament Local en l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona (Javier Nóvoa) exercirà de moderador en una taula redona que abordarà les oportunitats que ofereix a les zones industrials la citada llei. Finalment serà la presidenta de la Mancomunitat del Camp de Túria (Lola Celda) qui s'encarregue de clausurar aquesta jornada.

Javier Nóvoa ha explicat que és important que les administracions locals s'impliquen de forma activa en la divulgació de les novetats legals: "El consistori de la Pobla considera important que representants del teixit empresarial del municipi coneguen, de primera mà i amb explicacions precises, l'impacte que tindrà la nova Llei de Gestió i Modernització d'Àrees Industrials".

Al mateix temps, l'IVACE (Institut Valencià de la Competitivitat Empresarial) ha decidit assignar una inversió de 3,5 milions d'euros per a les comarques del Camp de Túria i el Camp de Morvedre durant el present any (xifra que també s'oferirà en 2019). A aqueixa xifra es pot optar mitjançant procediments de concurrència competitiva, complint amb uns criteris fixats i sempre que aqueixos diners s'empre a modernitzar els polígons industrials existents o dotar-los d'elements que incrementen el seu valor estratègic.

Nóvoa incideix en la necessitat d'articular una resposta col·lectiva, a l'hora d'optar a les inversions que ofereix l'IVACE, i considera necessari que els empresaris radicats a la Pobla de Vallbona opten per l'associacionisme i articulen una veu que represente a tot el col·lectiu: "És important fixar una postura conjunta empresarial, que determine les seues necessitats i trace una estratègia que siga recolzada per les empreses que existeixen a la Pobla de Vallbona. Vindran representants de FEPEVAL a aquesta jornada i també acudiran empresaris d'altres zones industrials per a aportar les seues experiències, la qual cosa serà bona per a formar i informar a la iniciativa privada poblana".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon