Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Amb un pressupost de 31 mil euros la Pobla de Vallbona formigona dos carrers més de la Lloma Llarga I i II

L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona continua amb els treballs per a millorar l'estat de carrers de tot el municipi. En aquest cas, s'inverteixen quasi 31.000 euros que provenen de fons de la Diputació de València a millorar dos carrers: un situat en la Lloma Llarga I i l'altra, en la Lloma Llarga II.

Més de 30.800 euros de la Diputació de València s'estan emprant en formigonar dues vies de la Pobla de Vallbona: la primera és el carrer Montesol, que se situa en la urbanització la Lloma Llarga I. Idèntica actuació s'està produint al carrer Murta (que es troba en la zona residencial la Lloma Llarga II). Aquesta inversió prové del pla biennal de Serveis i Obres Municipals (SOM), anteriorment coneguts com a PPOs.

En tots dos casos, explica l'edil d'Urbanisme poblà (Juan Aguilar), s'estan escometent millores per a incrementar la seguretat dels conductors, així com el benestar dels veïns i veïnes: “Són carrers no urbanitzats, amb problemes en el ferm, que es veuen agreujats quan existeixen pluges. És necessari escometre aquestes millores, seguint criteris tècnics, i els habitants ja ens han transmés el seu agraïment per estar duent a terme aquestes obres: la millora que estan experimentant és molt gran”.

Aguilar explica que estava previst que la superfície que anava a formigonar-se seria de quasi 3.800 metres quadrats, encara que l'empresa concessionària ha oferit un increment de 500 metres quadrats (que no afecta el preu pel qual s'havia adjudicat aquesta actuació: quasi 30.900 euros). “Sabem que hi ha molts carrers que necessiten formigonar-se, pavimentar-se o asfaltar-se. Però és impossible escometre totes les obres al mateix temps, i no poden solucionar-se problemes de molts anys en només una legislatura. En qualsevol cas, estem actuant de forma constant i seguirem donant el millor ús possible a cada euro públic”.

El regidor d'Urbanisme incideix que, en les actuacions escomeses des de l'actual equip de govern, s'actua en totes les zones residencials de la localitat: “Ens preocupa el benestar de tots els veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona, independentment d'on residisquen. No es fan diferències entre les diferents zones residencials. Millorem la il•luminació dels carrers, els seus accessos, el paviment, els senyals verticals i horitzontals. Per desgràcia no podem solucionar tots els problemes tan ràpidament com desitgem, però existeix voluntat política i els habitants de la Pobla l'estan comprovant”.

En l'edició d'enguany del festival 'Trappin Vallbona' els grans reclams són Kinky Bwoy i Big Fish: el primer és un pioner en la mescla del hip-hop amb el flamenc, mentre que el segon és un gran exemple del hip-hop més clàssic. Al costat d'ells estaran a Jay Kob Jay, Dollarboy x Roby, El Húngaro, Zhonor i Lunatic Crew. Hi haurà DJs residents i també es podrà veure a diversos grafiters en acció. Un altre gran punt d'interés girarà entorn dels cantants i rimadores que participaran en la 'batalla de galls' que se celebrarà.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon