Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Riba-roja disposa d'un servei municipal d'autobús gratuït que connecta el casc urbà amb les més de 800 empreses del polígon industrial


L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha connectat el casc urbà amb 800 empreses situades en els polígons industrials de la localitat a través d'un autobús municipal amb l'objectiu principal de traslladar als empleats que treballen en les diferents empreses i, així, fomentar l'ús de transport públic facilitant uns horaris favorables tant per a treballadors com per als estudiants de la Reva o Loriguilla. Aconseguir una reducció de l'ús del transport privat amb la finalitat de minorar la contaminació atmosfèrica és un altre dels objectius que es pretenen aconseguir a través d'aquesta iniciativa. El trajecte entre tots dos punts va començar a funcionar en el mes d'octubre de 2016 i ja comptabilitza més d'1.500 usuaris mensuals.

A més de facilitar l'accés als llocs de treball de les persones que en el seu moment a dia es desplacen als polígons industrials de Riba-roja, es pretén donar servei a alguns nuclis poblacions molt dispersos que des de fa anys pateixen problemes d'incomunicació.

El compromís per part de l'equip del govern de Riba-roja, format per PSPV, Compromís i Esquerra Unida és adaptar el servei d'autobús municipal a les necessitats cada vegada més urgents dels propis veïns del casc urbà i de la resta d'àrees residencials disseminades com és el cas de la urbanització de Reva i la Canyà l'Anguilla amb la finalitat de vertebrar tot l'acabe municipal mitjançant una completa xarxa de carreteres, infraestructures i dotacions públiques.

El trajecte que cobreix la línia d'autobús aconsegueix els 10 quilòmetres de distància entre el casc urbà i els polígons 12, 13 i l'Oliveral, situats prop de l'autovia nacional III. Pel que fa al seu recorregut per les àrees industrials del sud de Riba-roja està format per un total de catorze parades: Reva, Carasoles, Camp de Tir, Loriguilla i en la Canyà l'Anguilla. D'altra banda, sis parades més en el propi casc urbà: Trinquet, C/9 d'Octubre, Policia, Poliesportiu, Club Esportiu La Mallà i l'Auditori. Finalment, una parada més en cadascun dels tres polígons industrials, entre ells el PLV.

Per a tots aquells veïns del municipi que vulguen fer ús del servei d'autobús, la franja horària tindrà començament a les 05:00 hores del matí i finalitzarà a les 22:53 hores. A més, comptarà amb un servei especial de 08:35-08:45 hores per als treballadors que entren a les 09:00 hores

Entre els principals usuaris beneficiats d'aquest servei es troben els treballadors del polígon del casc urbà, els estudiants residents d'aquestes areas que assistisquen a col·legis o instituts situats en el nucli urbà i aquells veïns que no disposen de vehicule privat.

"El 'arRIBABUS' és un servei molt demandant per molts dels nostres veïns i pel teixit empresarial . A través d'aquest servei, connectem amb aquells nuclis de població que no tenien cap mitjà de transport publique per a poder accedir al casc urbà. D'aquesta forma aconseguim que totes les línies de transport publique tant les municipals com les depenents de Consellería estiguen connectades perquè la gent puga desplaçar-se a qualsevol lloc des del nostre municipi", assegura el regidor de Transports i Mobilitat, Rafa Gómez.

Per consultar l'horari (ací)


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :