Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria: “Anem al teatre” campanya per a que més de 3.800 escolars de Llíria puguen disfrutar-la

La iniciativa, que acosta l'art dramàtic als més jóvens, s'inaugura hui amb la representació ‘Les cartes del Quixot'
Des de hui i fins al 15 de maig, més de 3.800 estudiants dels centres educatius de Llíria podran disfrutar d'una nova edició de la campanya de promoció del teatre que organitza la regidoria de Cultura de l'Ajuntament edetà junt amb altres municipis valencians. ‘”Anem al teatre” és una iniciativa dirigida al públic escolar que acosta les arts escèniques als més jóvens a través d'una variada selecció de títols.

Les obres han començat hui amb la representació de “Les cartes del Quixot”, de la companyia Tramant Teatre, en el teatre de la Llar del Jubilat. En total seran 14 les representacions, en valencià i castellà, que s'oferiran enguany a Llíria per a l'alumnat d'Infantil, Primària, Secundària i Batxillerat.

La campanya “Anem al teatre” 2018 també comptarà amb les actuacions de les companyies Crit amb l'obra “Quatre-cents”, Bullanga amb “El sueño de las galaxias”, i Teatre Buffo amb “Green Planet” i “Contes en femení plural”.
Dins també d'esta mateixa campanya, l'alumnat de 3r i 4t d'ESO podrà presenciar l'espectacle de dansa “Muuchachitas” de la companyia Dunatacà. Les regidories de Cultura i de Polítiques Inclusives i Benestar Social, han organitzat, per al 27 d'abril al matí en el teatre de la Banda Primitiva de Llíria, un passe especial d'esta  producció reivindicativa, que es posarà en escena a la nit per a tots els públics, i que a través del moviment reclama un món més just on realment tots els sers puguen viure en harmonia.



Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon