Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'escriptor valencià i veí de l'Eliana, Javier Sarti, presentarà aquest dijous 26 d'abril la seua nova novel•la “Extrañas geometrías”

Serà en un acte celebrat en la Sala debat Pep Torrent del Centre Sociocultural de l'Eliana a les 19 hores. L'autor compartirà presentació al costat de l'escriptor i guionista Pedro Uris i l'autora i directora escènica Sefa Bernet.

Javier Sarti té una llarga trajectòria novel•lística sent autor d'obres com “La memoria inútil”, “El estruendo”, “Piranesi construido” i obres de narrativa juvenil com “Blanca y nieves” o “Bichos raros” del que també es va adaptar a la seua versió teatral. Dos dels contes inclosos en aquest tom van guanyar el Premi Internacional Gabriel Miró (“En los tiempos de plomo”) i l'Esment Especial en el Concurs de Relats Ciutat de Saragossa (“Miedo y soledad del viaje”) . De “En los tiempos de plomo” es va emetre una versió ampliada de ràdio-teatre.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon