Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana No Hi Ha Entrades per al “Prefiero que seamos amigos” de Lolita Flores i Luis Mottola a l’Auditori Municipal


El mateix dia de la funció,el dissabte 7 a partir de les 17:30 hores, es posarà a la venda el 5 per cent de l'aforament de l'Auditori.

Des de l'àrea de cultura es comunica que les entrades per a la funció que representaran Lolita Flores i Luis Mottola estan esgotades, excepte el 5 per cent de l'aforament reservat per a la seua venda el mateix dia de l'espectacle. D'aquesta manera, els qui no hagen adquirit la seua localitat encara disposaran d'una última ocasió per a fer-ho el mateix dissabte, a partir de les 17:30 hores, en la taquilla de l'Auditori Municipal.

L'alcalde de l'Eliana i edil de cultura, Salva Torrent, ha destacat el fet d'omplir un Auditori amb un aforament que supera les 550 localitats “hi ha pocs teatres amb tantes localitats i que aconseguisquen omplir-ho, açò posa de manifest la bona afició a les arts escèniques que hi ha a l'Eliana, estem molt satisfets d'haver introduït el teatre i les arts escèniques en la programació habitual de cultura, així com de fomentar l'ensenyament en aquestes disciplines i les companyies locals”. Torrent també ha recordat que “ és la primera funció dins del prestigiós programa estatal en el qual l'Eliana ha ingressat enguany i del que només formen part 13 municipis de la Comunitat Valenciana”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon