Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’Eliana es suma a la campanya “Mans al Riu” de la Fundació Limne


Mans al Riu! és la campanya de voluntariat ambiental més gran de la Comunitat Valenciana


Enguany el 'Mans al Riu' de la Fundació Limne aconsegueix un nou record de afiliació, sumant la participació dels municipis d’Albaida, Alborache, Alcoi, Alfarb, Algemesí, Almassora, Altea, Alzira, Benaguasil, Beniarbeig, Borriana, Canals, Catadau, Cocentaina, Cullera, Gandia, Gestalgar, La Vila Joiosa, L'Alcudia, L'Alqueria d'Asnar, L'Eliana, La Pobla Llarga, Llombai, Manises, Morella, Muro d'Alcoi, Ondara, Onil, Ontinyent, Paterna, Quart de Poblet, Sueca, Torreblanca, Torrent, Vallada i Vilallonga, que uniran esforços per netejar de residus els seus rius amb el suport dels ciutadans que vullguen implicar-se en la campanya.

La Regidoria de Sostenibilitat Ambiental de l'Ajuntament de l’Eliana, que dirigeix Cristina Diaz, es suma una vegada més a la macro neteja de residus 'Mans al Riu' que, des de l’any 2010, organitza de manera regular la Fundació Limne amb l'objectiu de fomentar la participació ciutadana en la conservació i millora dels nostres rius. Durant la darrera edició de la jornada van participar 22 municipis i 620 voluntaris, que van retirar gairebé 8 tones de residus dels trams de riu on s’actuà.

Des Limne assenyalen que "esta anualitat es batran rècords de participació ja que, a banda dels municipis tradicionalment compromesos amb la campanya s’han sumat noves localitats mercès al patrocini de Global Omnium i el projecte Libera d’Ecoembes". El recolzament de projectes de millora dels nostres rius, com el que aporta l’Eliana, són imprescindibles per "teixir una xarxa col•laborativa entre administracions, entitats conservacionistes i la societat civil". 

L'activitat, oberta a la participació de tota la ciutadania, té un marcat caràcter lúdic i didàctic, ja que, a més de pretendre millorar els espais fluvials on s’actuarà, es farà incís en els mitjans que hi ha hui dia per gestionar els residus.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon