Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

I Festa del Llibre de Bétera el cap de setmana del 20 al 22 d'abril

Compta amb diferents activitats per a celebrar el Dia de Llibre (23 d'abril, Sant Jordi).

Programa I Fira del Llibre de Bétera a Casa Nebot

El programa comença divendres dia 20 d'abril amb la inauguració de l'exposició de fotopoemes "Canyes i fang", un homenatge gràfic i literari a l'escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez, que inclou un recital de poesia a les 19:00h.

El dissabte 21 d'abril, a les 12:00h, l'espectacle de Vicent Cortés Llibreaccions, per a totes les edats. A les 12:45h, presentació del llibre La Calderona, de David Coronado, i a les 18:00h, El corral de las comedias, una de les peces més afamades de Miguel de Cervantes.

El diumenge 22 d'abril, a partir de les 11:30h, Contes, contats pels  iaios i iaies. I per a tancar, un espectacle de titelles a càrrec de Marimba Marionetas: El gran llibre dels xicotets misteris, a les 12:45h.

Totes són gratuïtes i dins del programa s'ha donat veu a la gent gran que vulga contar relats de la seua infantesa. Ho podran fer el diumenge 22 i han d'omplir una sol·licitud dirigida al departament de Cultura, i presentar un formulari d'inscripció a l'ajuntament abans del dilluns 16 d'abril a les 14:00h.

 El formulari es pot arreplegar al mateix ajuntament.

Els iaios i les iaies que vulguen participar en esta marató de micro-relats hauran de fer memòria per a recuperar un conte de la seua infantesa, que haurà de durar uns cinc minuts per a poder establir un cert ritme a l'activitat. Es permetrà un màxim de dues intervencions, i l'organització es reservarà el dret de limitar el nombre d'aparicions a fi que puga participar la major quantitat de gent possible.

Els contes podran anar dirigits a públic infantil, familiar o adult. Poden ser històries escrites per la persona que les conta, relats propis de la narració oral o de la literatura escrita, i amb temàtica de lliure elecció, tot i que l'organització suggerix "contes de la nostra infantesa".
Cal recordar que per a participar s'ha d'entregar el formulari d'inscripció (que es pot arreplegar a l'ajuntament) junt amb una sol·licitud adreçada al departament de Cultura, abans del dilluns 16 d'abril a les 14:00h, a l'ajuntament.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon