Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Fins al 3 de juny a Llíria es podrà visitar l'exposició 'València aprende a volar' sobre els primers vols del País

Al edifici multiusos de la localitat.

La Fundación Aérea de la Comunidad Valenciana, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Llíria, oferix al municipi edetà l'exposició “Valencia aprende a volar”, que arreplega els primers vols valencians d'un període comprés entre 1908 a 1913.

La mostra, que s'inaugura esta vesprada i es podrà visitar fins al 3 de juny a l'edifici multiusos de la localitat, realitza un recorregut per  tots els vols realitzats per valencians a ciutats de la Comunitat Valenciana entre eixos anys, dates que suposen el naixement i arrancada de l'aviació a Espanya.

El visitant disposarà de 75 panells amb fotografies, plans, reculls de premsa i altres documents gràfics, així com una sèrie de maquetes i objectes relacionats amb aquells primers vols. A més, s'exposa un autèntic aeroplà de 1909.

L'horari de l'exposició és de dimarts a dissabte, de 10.30 a 14.00 hores al matí i de 17.00 a 20.00 hores a la vesprada. Així mateix podrà visitar-se els diumenges i festius si es concerta prèviament cita. A més, l'organització de l'esdeveniment realitzarà visites guiades, sense necessitat inscripció prèvia, per a una major comprensió de la mostra, els divendres i dissabtes, i altres també per a grups concertades prèviament.

“Valencia aprende a volar” compta amb la col·laboració de la Generalitat Valenciana, la Diputació Provincial de València, l'Exèrcit de l'Aire, el Museo de Aeronáutica y Astronáutica de Madrid, de las Fundaciones Enaire i Marqués de Dos Aguas, així com d'altres entitats públiques i privades que han facilitat, amb les seues aportacions, la realització de l'exhibició.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon