Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els tallers de Pasqua de Benaguasil s'omplin en més de 80 xiquets

L'inici de la setmana ha coincidit amb el començament dels tallers de Pasqua que organitza l'Ajuntament durant les vacances escolars amb la intenció que els més xicotets de la casa passen uns matins divertits en companyia de gent de la seua edat i per a oferir també una xicoteta ajuda als pares i mares que treballen.

Durant tres dies, els xiquets d'edats compreses entre els 4 i els 12 anys, realitzaran manualitats ambientades en aquesta festivitat com són la confecció d'un estel, cistelles per a guardar els ous de pasqua, i l'elaboració de la tradicional mico, tot açò intercalat amb jocs i cançons tradicionals per a acostar la cultura valenciana als més xicotets.

Els tallers tenen una durada de tres hores cada dia i finalitzaran divendres que ve 6 d'abril, sent molt bona l'acolliment entre les famílies, ja que s'han inscrit un total de 85 xiquets.

Des de l'Ajuntament han afirmat que “apostem per l'organització de tallers lúdics en els períodes vacacionals perquè els xiquets empren el seu temps de forma divertida i aprenguen fóra del col·legi, mentre els pares i mares poden conciliar la vida laboral i familiar”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon