Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El pròxim 12 de maig, a partir de les 10 hores, quedarà inaugurada la segona edició de la 'Fira del Llibre' de la Pobla de Vallbona

Serà en el parc municipal Benjamí March Civera, tindrà com a títol 'Feretes, llibres i cançonetes' i comptarà amb múltiples propostes d'oci mentre es promouen activitats culturals per a tota la família.

La segona edició de la 'Fira del Llibre' de la Pobla de Vallbona torna per a promoure la lectura, tallers per a tota la família, representacions teatrals i actuacions musicals. Aquest esdeveniment l'organitzen la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i la cooperativa 'Cercavila: Cultura al Carrer' han preparat un gran nombre d'activitats per a acostar els llibres, autors i editorials al gran públic.

La inauguració oficial es produirà a les 10:45 hores, encara que des de les 10:00 hores començaran les propostes: tallers i ludoteques per als més xicotets; actuació teatral a càrrec de Kasiopea Teatre; i un contacontes literari, que inclourà un taller literari, oferit per Lluïsa March.

En la inauguració oficial participaran l'alcalde poblà, Josep Vicent Garcia; l'edil de Cultura, Beatriu Palmero; i el periodista local Sergi Pitarch, guanyador dels premis 'Comtessa Maria de Lluna' de l'any 2017 (en la categoria de 'Lletres i Divulgació'). En aquesta activitat, el grup de Dolçaina i Tabal EDAS amenitzarà l'acte inaugural.

A partir de les 11:00 hores diversos autors de novel·les infantils i juvenils (Teresa Broseta i Toni Cabo, Àngels Carrera, Concha Estellés, Montse Jandro, Virginia Alba) presentaran llibres i signaran les seues obres. A les 12:30 hores actuarà el grup 'Ramonets', finalitzant les activitats matutines a les 14:00 hores.

Ja a la vesprada, tornaran a oferir-se els tallers infantils i ludoteques (a partir de les 16:00 hores). A les 17:00 hores actuarà 'Batucal' (grup de batucada d'Alfafar). A les 17:30 hores serà el grup 'The Dance Crashers' qui oferisca la seua música (una fusió de ska i jazz).

A les 19:00 hores es presentaran les obres guanyadores de la XIII edició dels Premis Literaris 'Poeta Teodor Llorente' (en les modalitats de poesia i narrativa. A més, a les 19:10 hores s'oferirà el contacontes 'El viatge de Panxo', a càrrec del Projecte Animalista de la Pobla (PAP).

Les dues últimes propostes tenen un marcat perfil literari: a les 19:30 hores, hi haurà una presentació de llibres dels autors Guillem Montoro i Patrícia Estellés; Ramón Olaso; Víctor Iñúrria; Abelardo Luis Alba; i Amparo Herrero. Tots ells participaran, a més, en una taula redona en la qual compartiran les seues experiències.

A les 20:30, el periodista i escriptor Genar Martí (veí de la Pobla de Vallbona) presentarà el llibre 'Antonio Anglés: la fuga d'un assassí', acompanyat per Sergi Pitarch.

L'edil de Cultura en el consistori poblà, Beatriu Palmero, destaca la diversitat d'aquesta proposta cultural: “És una oferta àmplia, tant pel que fa al públic com a les propostes. La Cultura és divertida, i fomentem activitats culturals per a xiquets, però també oferim tallers infantils i castells unflables. De la mateixa manera, també hi ha actes per a gent més major. La idea és que tota la família ho passe bé. Igualment, tenim un gran nivell tant en les actuacions com en les editorials i llibreries que acudeixen. Seguim fent passos per a ser un referent comarcal en la promoció de la Cultura”.

Aquesta segona edició de la 'Fira del Llibre' de la Pobla de Vallbona promou la participació ciutadana (a través de l'espai 'paraula-lectura continuada', que permetrà a qui ho desitge recitar poemes o llegir fragments d'obres literàries). A més, els membres del Centre d’Estudis Locals (CEL) de la Pobla de Vallbona disposen d’una caseta, on es podra visitar-se una exposició fotogràfica i consultar-se un gran nombre de llibres i revistes.



Activitats i horari:


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon