Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria ret homenatge i reconeix la trajectòria històrica del Tribunal de l'Aigües de València

L'ermita de Sant Vicent acull un concert amb motiu d'este homenatge

L'Ajuntament de Llíria ha volgut sumar-se enguany a la commemoració del Dia Mundial de l'Aigua 2018, que se celebrava ahir 22 de març, amb un concert extraordinari en l'ermita de Sant Vicent. L'acte ha servit també per a oferir un homenatge al Tribunal de les Aigües de València.

L'alcalde Manolo Civera ha fet entrega d’un pergamí al president d'esta institució, José Font, en reconeixement a la seua història i llegat cultural com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

El grup “Camping Brass” ha posat la música a esta jornada celebrada en un enclavament estretament lligat amb la cultura de l'aigua, el brollador del parc de Sant Vicent.

Precisament, este acte és igualment un dels prolegòmens de la commemoració de l'Any Vicentí, en el que Llíria tornarà a recordar la figura de Sant Vicent Ferrer, en el 600 aniversari de la seua mort, i com a protagonista del conegut “Miracle de l'Aigua”, que conta la llegenda va obrar el dominic valencià el 1410 al fer rebrotar l'aigua en esta font en una època de greu sequera.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon