Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Llíria obri el termini per a sol.licituds de subvencions de mobilitat per a estudiants i serà fins al 9 d'abril

Els estudiants de Llíria podran rebre fins a 100 euros en ajudes al transport

El Butlletí Oficial de la província (BOP) arreplega hui la convocatòria d'ajudes de mobilitat de l'Ajuntament de Llíria per a estudiants universitaris o que cursen cicles de formatius de grau superior o titulacions artístiques superiors o equivalents. El consistori concedix estes subvencions per al transport als jóvens que estiguen estudiant fora del terme municipal durant este curs 2017-2018.

Des de la regidoria d'Educació s'ha informat que enguany les persones beneficiàries podran rebre fins a 100 euros, en el tram més alt, i 70, en el segon, en funció de la renda econòmica dels sol·licitants. L'Ajuntament destina un total de 6.000 euros a esta partida de subvencions.

Per a accedir a estes ajudes s'exigix estar empadronat a Llíria i haver aprovat en el passat curs almenys el 50% de les assignatures de qualsevol ensenyança objecte de les beques, requisit que no estarà obligat a complir l'alumnat de primer curs.

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins al pròxim 9 d'abril. A més, les instàncies es poden presentar enguany de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Llíria. Les bases de la convocatòria es poden consultar en el tauler d'anuncis de la web municipal. 


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon