Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Les Campanyes per una Justícia Fiscal i la del NO al TTIP/ CETA/ TISA reclamen l’eradicació dels paradisos fiscals convoquen per al dimarts dia 3 d’abril

La Campanya per una Justícia Fiscal i la Campanya NO al TTIP/ CETA/ TISA reclamen l’eradicació dels paradisos fiscals ha convocat el proper dimarts dia 3 d’abril, a les 18.30 h al c/Colom, 25, de València, un acte públic per denunciar les conseqüències irreparables dels paradisos fiscals i reclamar la seua eradicació.

Tracta de reclamar l'eradicació dels paradisos fiscals. Entre les propostes i demandes de les organitzacions convocants destaquen:

· Exigència d’una llei contra l’evasió fiscal.

· Impuls d’una reforma del sistema fiscal internacional.

· Promoure zones ‘lliures de paradisos fiscals’.

· Reclamació a la UE de sancions als territoris que conserven el secret bancari.

· Legalització en la UE de l’activitat econòmica d’empreses amb filials en paradisos.

· Obligar les transnacionals a informar d’inversions, de beneficis i d’impostos per país.

· Exigir un impost a les transaccions financers per desincentivar especulacions.

La performance convocada al carrer serà a càrrec de l’Acadèmia d’Arts Escèniques Totart i la música del grup de tabalets i dolçaines de la Societat Coral El Micalet.

Les associacions, els sindicats, els col·lectius i els moviments socials AVF-EBC, ATTAC PV, CCOO PV, CVONGD, EAPNCV, Front Cívic, Gestha, Intersindical Valenciana, Pobresa Zero, Red Enclau, UGT-PV i Oxfam Intermón, convoquen la ciutadania valenciana a donar suport a les accions previstes per al 3 d’abril, declarat ‘Dia d’Acció Global contra els Paradisos Fiscals’.
Tags: , , , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :