Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza una ruta amb bicicleta amb els alumnes de cinqué del CEIP 'Garbí'

Els alumnes de cinqué del CEIP 'Garbí' de l'Eliana han participat avui en una activitat promoguda des de l'àrea de Sostenibilitat de l'Ajuntament de l'Eliana: un passeig en bicicleta en la qual els estudiants han acudit amb bicicleta fins a la Pinada 'Ramón Navarrete'.

Dins de les activitats que formen part del programa de col·laboració que van signar l'Ajuntament de l'Eliana i el Centre d'Educació Infantil i Primària 'Garbí' està la de participar en iniciatives educatives que servisquen als estudiants que s'escolaritzen en dita CEIP adquirir coneixements en diversos àmbits.

Un bon exemple és Educació Viària, per a conéixer la manera més segura per a desplaçar-se en la localitat. A més, és una iniciativa que promou l'ús de mitjans de transport sostenible, ja que des de la corporació municipal es considera aquesta alternativa com una decisió molt recomanable (ja que és beneficiosa per a la salut dels qui es desplacen d'aquesta manera, però també afavoreix al Medi Ambient).

Per tot açò, avui han sigut quasi 40 alumnes de cinqué curs els que han participat en aquesta ruta, que els ha permés visitar una de les zones naturals més interessants de l'Eliana: la Pinada 'Ramón Navarrete'.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon