Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana celebra el Dia de l'Arbre amb el CEIP Montalegre com a protagonistes

Alumnes de primer i segon d’Educació Primària al CEIP Montalegre han participat en una jornada de plantació d’espècies autòctones de la ribera a l’entorn del barranc de Mandor, per commemorar el «Dia de l’Arbre» a l’Eliana.
L’Eliana ha celebrat el «Dia de l’Arbre» amb l'alumnat de primer i segon de primària del CEIP Montalegre, en una activitat que s’ha celebrat aquest matí i que ha comptat amb la participació d’uns 40 xiquets i xiquetes.
Tots ells han acudit des del seu centre educatiu fins l’entorn del barranc de Mandor, per a participar aquest matí en l'activitat de plantació d'espècies autòctones de ribera en l'entorn del barranc de Mandor (a la zona del barranc pròxima a la travessera Rosers), per tal d'ajudar a recuperar la vegetació d'aquesta superfície municipal que connecta el parc de la Pinada amb la unitat paisatgística del barranc, i que es troba molt pròxim a altres espais públics que l'Ajuntament ha anat progressivament consolidant, com l'hort social Mandor-Canonge o el Bosc de la Benvinguda.
L'activitat ha comprés la plantació col·lectiva de més de 60 exemplars d'espècies arbustives (romer, espígol, marfull i murta), així com també d'una vintena d’arbres propis de la vegetació de ribera (xop i om)


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon