Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana celebra el Dia de l'Arbre amb el CEIP Montalegre com a protagonistes

Alumnes de primer i segon d’Educació Primària al CEIP Montalegre han participat en una jornada de plantació d’espècies autòctones de la ribera a l’entorn del barranc de Mandor, per commemorar el «Dia de l’Arbre» a l’Eliana.
L’Eliana ha celebrat el «Dia de l’Arbre» amb l'alumnat de primer i segon de primària del CEIP Montalegre, en una activitat que s’ha celebrat aquest matí i que ha comptat amb la participació d’uns 40 xiquets i xiquetes.
Tots ells han acudit des del seu centre educatiu fins l’entorn del barranc de Mandor, per a participar aquest matí en l'activitat de plantació d'espècies autòctones de ribera en l'entorn del barranc de Mandor (a la zona del barranc pròxima a la travessera Rosers), per tal d'ajudar a recuperar la vegetació d'aquesta superfície municipal que connecta el parc de la Pinada amb la unitat paisatgística del barranc, i que es troba molt pròxim a altres espais públics que l'Ajuntament ha anat progressivament consolidant, com l'hort social Mandor-Canonge o el Bosc de la Benvinguda.
L'activitat ha comprés la plantació col·lectiva de més de 60 exemplars d'espècies arbustives (romer, espígol, marfull i murta), així com també d'una vintena d’arbres propis de la vegetació de ribera (xop i om)


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :