Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona inicia obres de substitució dels senyals verticals i el repintat dels horitzontals

Dimarts passat es van iniciar les obres que suposarà el canvi d'uns 300 senyals de tràfic de tipus vertical, així com el repintat dels senyals de tràfic horitzontals. L'objectiu és substituir aquells senyals que es troben en mal estat per altres noves i pintar d'aquelles que s'han anat deteriorant pel tràfic rodat, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels vehicles que travessen tot el municipi (així com per als vianants).

El regidor d'Urbanisme i Serveis, Juan Aguilar, explica que aquesta actuació "forma part del Pla Estratègic que s'està desenvolupant des de l'actual equip de govern. No parlem de grans inversions, quant a xifra econòmica, però la suma de totes elles sí que millora el dia a dia de la ciutadania. No són actuacions aïllades, sinó que existeix un nexe d'unió: millorar la seguretat dels veïns i veïnes, atendre les necessitats bàsiques que havien sigut oblidades durant molts anys i, en resum, fer de la Pobla de Vallbona un millor lloc per a viure".

"Com sempre, vull demanar comprensió als habitants de la Pobla per les molèsties que puguem estar ocasionant durant aquesta actuació. Una vegada acaben els treballs tant en nucli urbà com en les diferents zones residencials, estic convençut que la gent agrairà que hàgem invertit aquests 77.000 euros (IVA inclòs) en aquestes millores. Per a nosaltres, la seguretat dels habitants és una prioritat", assenyala l'edil d'Urbanisme i Serveis.

"En el futur escometrem altres obres, que formen part de projectes que ja estan redactats i que aviat començaran a executar-se. Un bon exemple és la millora dels accessos a les diferents urbanitzacions, i volem deixar clar que totes aquestes actuacions formen part d'un mateix pla: atendre les necessitats de la ciutadania. Per a açò seguim criteris tècnics i ha sigut necessari que l'actual equip de govern haja tingut una gestió econòmica eficient durant els primers tres anys que portem de legislatura, la qual cosa ens ha dotat dels diners necessaris per a poder anar solucionant les deficiències que existeixen en moltes zones del municipi", afig Aguilar.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon