Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El carrer Mestre Serrano de l'Eliana començarà a veure's afectat per les obres de millora

En els pròxims dies, s'iniciaran els treballs de millora de l'accessibilitat en el carrer Mestre Serrano. Els treballs a desenvolupar van a consistir en la demolició de la vorera actual i l'increment de l'ample de la mateixa, el soterrament de la xarxa de telefonia, la implementació del sentit únic i el marcat amb pintura vial de les places d'estacionament.

Totes aquestes actuacions que persegueixen millorar l'accessibilitat en el carrer Mestre Serrano, presenten un pressupost de 208.315,91 euros, estant previst un termini d'execució d'obra, en aquesta primera fase, de quatre mesos.

Com a conseqüència de l'ampliació de voreres, l'ample de la calçada es vorà reduït i, per aquest motiu, s'implementarà el sentit únic de circulació en el tram comprès entre els carrers Juan XXIII i la Plaza Xúquer, sent el sentit adoptat des de Juan XXIII cap a la plaça Xúquer.

Les places d'aparcament es disposaran únicament en el costat esquerre del carrer (en sentit del tràfic). Si bé, en aquesta primera fase, l'ampliació de les voreres només arribarà fins al carrer Sant Joan de Ribera, el sentit únic de circulació i l'aparcament en el costat esquerre ja s'escometrà en tot el carrer Mestre Serrano, marcant amb pintura els carrils i les places d'estacionament entre Sant Joan de Ribera i la Plaza Xúquer, fins que s'amplien les voreres en les següents fases d'obra.

Des de l'àrea d'urbanisme assenyalen que “per a possibilitar el desenvolupament de les obres, tant el tràfic com l'estacionament en la zona d'obres es veurà afectat en funció de l'avanç de l'obra, la qual cosa serà informat amb la corresponent senyalització d'obra i amb la deguda antelació entre els veïns”.

La regidora d'urbanisme, Mercedes Berenguer, ha destacat el treball que es realitza des del seu departament “per a nosaltres és una prioritat fer de l'Eliana una ciutat més accessible on el vianant gaudisca de l'entorn, ja hem realitzat importants millores en avingudes prioritàries com en la de Entrepins o Riba-roja i anem a seguir per aquesta senda”. Així mateix, ha destacat que “anem a treballar perquè les obres ocasionen les menors molèsties possibles”. Per a açò, l'Ajuntament ha disposat d'un servei al ciutadà i si durant l'execució de les obres desitgen comunicar qualsevol incidència o, simplement, obtenir més informació de l'actuació podran posar-se en contacte amb el departament de Serveis Municipals de l'Ajuntament en el 962758030.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon