Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Més de 300 persones es van donar cita ahir a la Gala de l'Esport organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria


La Gala de l'Esport va premiar als participants de les Lligues de Tennis, Futbol 8 i Futbol Sala i als guanyadors del Circuit de Carreres Populars que coordina aquesta institució supramunicipal.

L'acte, que va tenir lloc a l'Auditori del Saló Multiusos de Llíria, també va servir per a presentar la pròxima edició de la Carrera dels Arbres i Castells que se celebrarà els dies 10 i 11 de març.

La Gala de l'Esport va estar presidida per la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, acompanyada pel delegat Territorial de Presidència a València, Francisco Molina, i el Director General d'Esports, Josep Miquel Moya. També van assistir la diputada d'Esports, Isabel García, els diputats Rosa Peris i Francisco García Latorre, així com responsables polítics dels 17 municipis del Camp de Túria, tècnics d'esports, representants de clubs, col•legis, esportistes i els seus familiars.

En la seua intervenció, Mª Dolores Celda va destacar la ferma aposta que des de la Mancomunitat s'està realitzant per l'esport. “Per a la Mancomunitat l'esport és una mica més que la pràctica d'una activitat física. És una una forma de vertebrar el territori, d'unir els nostres municipis i sentir-nos més a prop, de donar vida a les magnífiques instal•lacions esportives que podem trobar al Camp de Túria”.

“Durant aquesta Gala premiem als esportistes, però també volem reconèixer i agrair tot el treball que estan realitzant aquells que fan possible que es potencie l'esport base a través de la Lliga de Tennis, la Lliga de Futbol 8 i la lliga interescolar dels Jocs Esportius, sense oblidar el Circuit de Carreres Populars i la Carrera dels Arbres i Castells”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat.

Mª Dolores Celda va tancar la seua intervenció manifestant que “és l'esforç de tècnics municipals, col•legis, clubs, entrenadors, famílies i esportistes el que fa que els responsables polítics continuem apostant per aquest projecte esportiu comú”. Així mateix, la presidenta de la Mancomunitat va aprofitar per a animar als assistents a continuar treballant com fins ara, “fent de l'esport el nexe d'unió de la nostra comarca”.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon