Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió


Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Més de 300 persones es van donar cita ahir a la Gala de l'Esport organitzada per la Mancomunitat Camp de Túria


La Gala de l'Esport va premiar als participants de les Lligues de Tennis, Futbol 8 i Futbol Sala i als guanyadors del Circuit de Carreres Populars que coordina aquesta institució supramunicipal.

L'acte, que va tenir lloc a l'Auditori del Saló Multiusos de Llíria, també va servir per a presentar la pròxima edició de la Carrera dels Arbres i Castells que se celebrarà els dies 10 i 11 de març.

La Gala de l'Esport va estar presidida per la presidenta de la Mancomunitat i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, acompanyada pel delegat Territorial de Presidència a València, Francisco Molina, i el Director General d'Esports, Josep Miquel Moya. També van assistir la diputada d'Esports, Isabel García, els diputats Rosa Peris i Francisco García Latorre, així com responsables polítics dels 17 municipis del Camp de Túria, tècnics d'esports, representants de clubs, col•legis, esportistes i els seus familiars.

En la seua intervenció, Mª Dolores Celda va destacar la ferma aposta que des de la Mancomunitat s'està realitzant per l'esport. “Per a la Mancomunitat l'esport és una mica més que la pràctica d'una activitat física. És una una forma de vertebrar el territori, d'unir els nostres municipis i sentir-nos més a prop, de donar vida a les magnífiques instal•lacions esportives que podem trobar al Camp de Túria”.

“Durant aquesta Gala premiem als esportistes, però també volem reconèixer i agrair tot el treball que estan realitzant aquells que fan possible que es potencie l'esport base a través de la Lliga de Tennis, la Lliga de Futbol 8 i la lliga interescolar dels Jocs Esportius, sense oblidar el Circuit de Carreres Populars i la Carrera dels Arbres i Castells”, ha assegurat la presidenta de la Mancomunitat.

Mª Dolores Celda va tancar la seua intervenció manifestant que “és l'esforç de tècnics municipals, col•legis, clubs, entrenadors, famílies i esportistes el que fa que els responsables polítics continuem apostant per aquest projecte esportiu comú”. Així mateix, la presidenta de la Mancomunitat va aprofitar per a animar als assistents a continuar treballant com fins ara, “fent de l'esport el nexe d'unió de la nostra comarca”.


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :