Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'Eliana organitza amb motiu del 8 de març la “Trobada d’Artistes Emergents” amb el lema “més enllà dels límits”.

 
Els participants hauran d'inscriure's a partir del 20 de febrer via online o en les oficines de l'Ajuntament i comptaran amb una dotació econòmica de fins a 300€.
 
La Regidoria d'Igualtat i Joventut de l'Ajuntament de L'Eliana organitza amb motiu del 8 de març la “Trobada d’Artistes Emergents” amb el lema “més enllà dels límits”. La trobada procurarà conscienciar i sensibilitzar a la ciutadania a prop de la igualtat de gènere i la superació d'estereotips de gènere així com potenciar opcions vitals i l'apoderament de les dones. El projecte s'emmarca dins dels actes del Mes de la Dóna, que organitza la regidoria dirigida per Isabel Montaner. Pretén a més ser una via de reconeixement de l'art urbà com a suport d'expressió artística. 
 
L'activitat es realitzarà en el túnel de l'estació de metro de L'Eliana i constarà de tres fases. Del 20 al 23 de febrer es realitzarà per part dels participants la presentació de projectes. Després de rebre els projectes, la comissió avaluadora escollirà quatre d'ells. Els seleccionats seran informats amb antelació mitjançant telèfon o correu electrònic. Finalment durant el 3 i 4 de març els escollits per la comissió pintaran el mural i tindran una dotació econòmica de fins a 300€. Cada projecte tindrà un espai de realització de 5 metres i haurà d'estar relacionat amb la temàtica del Dia Internacional de la Dona tal com arrepleguen les bases reguladores.
 
Els interessats a presentar-se a la trobada, ho podran fer a partir del dia 20 de febrer en l'horari d'oficina de l'ajuntament o bé a través del correu igualtat@leliana.es fins a la mitjanit del 23 de febrer. Serà necessari presentar DNI, declaració responsable signada, memòria de projecte, esbós, materials amb el seu cost econòmic i la cessió de la titularitat de les obres al consistori municipal.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon