Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L’alcaldessa de Bétera acusa al grup politic Mas Camarena-CUBE d’enganyar els veïns

Cristina Alemany respon a Salvador Beltrán, portaveu de Mas Camarena-CUBE, respecte a la seua demanda de que les urbanitzacions de Mas Camarena i Torre en Conill s’independitzen de Bétera
L'alcaldessa de Bètera presidint el plenari


Salvador Beltrán falta a la veritat i enganya els veïns i les veïnes de Mas Camarena i de Torre en Conill. Sap a la perfecció que el seu desig d’autonomia és irrealitzable, però insistix en crear falses expectatives a totes aquelles persones que l’han votat. Segons la llei que regula les entitats menors, les urbanitzacions queden excloses expressament d’iniciar este procés.

Podríem entrar en la resta de requisits d’obligatori compliment (dels tres que indica la llei, n’incomplix dos), però trobe que cal destacar altres qüestions que poden ajudar a entendre molt millor la veritable raó de separar-se de Bétera.

La coalició Mas Camarena-CUBE va formar part, uns mesos, de l’equip de govern municipal, però les discrepàncies relatives al concepte de poble, eren tan grans, que la coalició decidí abandonar l’equip de govern.
El regidor de Mas Camarena parla al plenari

Resulta incomprensible que un regidor d’un equip de govern prohibisca a l’alcaldessa reunir-se amb una associació de veïns sense el consentiment i el coneixement d’este regidor. O visitar un nucli de població o barri de la localitat que presidix, sense el vist-i-plau del mateix regidor. Salvador Beltrán aplegà a posar estes condicions a l’alcaldia. Cosa que demostra amb claredat la desafecció a la localitat que l’ha acollit de la millor de les maneres i el menyspreu a la seua màxima autoritat. Una pedania encoberta amb un alcalde pedani encobert.

Una vegada fora ja de l’equip de govern, els tres partits que continuàvem al govern vam convocar una reunió amb l’associació de Propietaris de Mas Camarena (tal i com estàvem fent amb la resta d’urbanitzacions). Esta convocatòria només va provocar amenaces de boicot per part de Salvador, si no la desconvocàvem.

Salvador, al llarg de la legislatura, està repetint sempre el mateix: la mancança de serveis en la zona de Mas Camarena i, sobretot, amb acusacions als tres partits del govern de no tenir la voluntat de posar en marxa estos serveis. Resulta impossible implementar serveis si, precisament esta urbanització no té en l’actualitat cap sòl dotacional on poder construir, per exemple, un centre educatiu.

Totes les propostes presentades pels tres regidors de Mas Camarena-CUBE buscaven allunyar-se del poble i xocaven frontalment amb la idea de poble de la resta de partits de l’equip de govern: buscar la interacció real entre els veïns i les veïnes de tot el terme. Crear el sentiment de pertinença a Bétera de totes les persones que residixen al municipi. Crear vincles i no trencar-los.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon