Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'alcalde de Villar del Arzobispo, Vicente Portoles (EUPV) rep al president de la Diputació, a Rosa Pérez Garijo i Mercedes Berenguer

Han visitat  algunes de les inversions realitzades
Acompanyat per l'alcalde i els diputats Rosa Pérez-Garijo, Pepe Ruiz, IMercedes Berenguer el president ha recorregut algunes dels carrers de Villar del Arzobispo reurbanitzades amb fons provincials, i s'ha interessat pels detalls del futur centre juvenil que acollirà l'antic institut, una actuació per a la qual l'ajuntament destinarà 130.000 euros de distintes línies d'inversió provincials.  
En paraules de Rodríguez, "aquest tipus de projectes que estan decidint els ajuntaments amb total autonomia demostren que no ens equivoquem a l'hora de confiar en la responsabilitat d'alcaldes i alcaldesses, millorant el finançament dels municipis perquè seguisquen duent a terme aquestes actuacions que milloren els serveis i la qualitat de vida de les persones que aposten per viure en les comarques d'interior".

L'ajuntament que dirigeix Vicente Portolés(EUPV) també ha realitzat altres actuacions amb fons provincials, com el cubrimiento del dipòsit d'aigua potable i diferents millores en seguretat vial, encara que un dels projectes més importants per al municipi és la conversió de l'antic institut en un edifici multiusos per a ús juvenil, cultural i social, com el qual fan un grup de dones de Villar que practica aeròbic, i que ha volgut agrair a Rodríguez la seua implicació en l'habilitació del nou centre sociocultural del municipi, que està en marxa.
La Diputació de València ha destinat a Villar del Arzobispo, en la comarca dels Serrans, inversions per valor d'1.160.000 euros des de l'inici de la present legislatura. De llas, al voltant de 365.000 euros estan contemplats en el Pressupost de la corporació per al present any. A més de les ajudes per a obres i serveis, amb 242.000 euros, el Fondo de Cooperació Municipal i el Pla de Camins i Vials, destaca una partida de 156.000 euros per a cobrir els danys causats per les pluges. 

En els dos primers anys de la legislatura, Villar ha destinat els 800.000 euros rebuts de la Diputació, uns 100.000 més que en el període 2014-2015, a diferents obres de millora d'equipament públic o urbanisme, com la reducció del risc de col·lapse en la plaça Enginyer Tamarit, la renovació de la biblioteca i l'enllumenat del camp de futbol i el condicionament de la piscina, entre unes altres. 


Per la seua banda, Vicente Portolés ha agraït als responsables de la Diputació les inversions realitzades a Villar i ha destacat "la nova gestió provincial que està permetent que els alcaldes donem resposta a les reivindicacions de les nostres veïnes i veïns".






Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon