Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

La Pobla de Vallbona instal·la el primer punt públic de càrrega d'automòbils elèctrics de Camp de Túria

Es tracta d'un punt de càrrega semirràpida, que ofereix un servei gratuït durant el dia (per a aquells posseïdors d'un vehicle elèctric que hagen sol•licitat la corresponent targeta magnètica que tramita l'Ajuntament poblà). El temps màxim que pot romandre el vehicle recarregant-se és de dues hores i el servei de recàrrega s'ofereix només en horari diürn. També hi ha dues places on només poden aparcar els vehicles elèctrics.

Membres de tots els partits polítics que formen part de l'equip de govern de la Pobla de Vallbona (Compromís, PSOE, CUPo i EUPV) han participat hui en la inauguració del nou punt de recàrrega gratuïta de vehicles elèctrics, situat en el pàrquing que es troba entre el carrer Poeta Llorente i el carrer Senyera.

Aquesta actuació s'emmarca en un programa municipal de promoció de la Mobilitat Sostenible, que inclou altres actuacions com les ajudes per a adquirir vehicles elèctrics (bonificant fins al 75% de la quota dels seus impostos), l'increment dels metres de carril-bici en la localitat o l'eixamplat de les voreres del municipi (per a afavorir el que els habitants de la localitat es desplacen a peu). “Són una sèrie d'iniciatives que tenen un objectiu comú: afavorir una mobilitat no motoritzada i, si aquesta és motoritzada, que siga aquella que opta per unes menors emissions de CO₂”, ha assegurat l'alcalde de la Pobla de Vallbona, Josep Vicent Garcia.

“Són molt pocs els punts de recàrrega públics en la nostra autonomia, i no hi ha cap altre d'aquest tipus en tot el Camp de Túria. Ens agrada ser un municipi implicat en aquesta defensa de la Mobilitat Sostenible, amb accions concretes que serveixen per a demostrar que el nostre compromís amb aquest tipus d'iniciativa és rotund. El mateix consistori està apostant per aquest tipus de vehicles elèctrics, que són més respectuosos amb el Medi Ambient”, ha afegit Garcia.

L'alcalde poblà ha destacat, així mateix, la ubicació d'aquest punt de recàrrega: “Considerem que, en situar-ho ací, afavorim que es puga aprofitar l'estada en la zona per a fer compres en els comerços locals que estan molt prop del pàrquing de vehicles. Aquest espai es troba en un dels eixos comercials de la localitat i la presència ací del punt de recàrrega de vehicles elèctrics no és casual”.




Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon