Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els tres Centres Educatius de Benaguasil disposen ja de desfibril·ladors, que han sigut donats per l'Ajuntament

Un pas més de Benaguasil en matèria de salut i prevenció, en dotar a tots els centres escolars del municipi amb un desfibril·lador, uns equips que poden salvar vides en casos d'urgència.

El lliurament d'aquests equips a la direcció del CEIP Luis Vives, Asunción de La nostra Senyora i a l'IES Benaguasil ha sigut supervisada per la regidora de Sanitat, Alicia Molina, qui ha destacat l'important que és que els centres escolars “compten amb un mitjà de prevenció en el cas que se'ls presente algun incident que requerisca el seu ús”.


Així mateix Alicia ha recalcat que “els col·legis són punts en els quals a més de la quantitat de xiquets que acudeixen diàriament, es concentren una important xifra d'adults en el seu entorn, per la qual cosa tant els professors com qualsevol que forme part del personal del centre, així com els familiars que porten i arrepleguen als xiquets, estarien també sota la influència del desfibril·lador en cas de patir una aturada cardíaca.

Durant l'acte de lliurament dels desfibril·ladors, els directors han agraït a l'Ajuntament la col·locació d'aquests aparells que els aporten tranquil·litat encara que esperen “no haver d'utilitzar-los mai, però si en algun moment és necessari ací estan “.

Amb la instal·lació d'aquests equips Benaguasil té tots els centres educatius cardioprotegitss. A més, el mateix Ajuntament de Benaguasil s'ha encarregat de formar al personal dels centres educatius en els quals s'ha repartit amb la finalitat d'estar preparats en el cas que es donara una emergència que requerisca una desfibril·lació.

Aquests nous desfibril·ladors se sumen a l'instal·lat el passat any en el Poliesportiu Municipal.





Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon