Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

Els treballs de millora de seguretat vial i asfaltat en urbanitzacions de La Pobla de Vallbona són visibles ja

Les actuacions d'aquest tipus s'estan escometent en diferents zones residencials: “Ja es poden veure els resultats en la urbanització 'el Pouet', ja hem començat a treballar en 'Lloma Llarga' (un i dos), i es preveu actuar en les urbanitzacions 'Racons' o 'Maquiva'. Puc garantir que aquest treball acaba d'iniciar-se, i que ningú quedarà fora. Només podem treballar amb els recursos econòmics que tenim a la nostra disposició, però sí que existeix voluntat política per escometre unes obres que veritablement fan falta i que durant molt temps no van ser escomeses. S'anirà a poc a poc, però de forma constant, que ningú tinga dubtes en aqueix sentit”.
  
L'Ajuntament de la Pobla de Vallbona segueix escometent actuacions per a millorar la seguretat viària i l'accessibilitat dels veïns i veïnes que viuen en zones residencials en les quals no es van escometre els treballs d'urbanització. Ha visitat les obres l'edil de Serveis, Juan Aguilar, qui ha explicat l'objectiu que se cerca amb aquestes inversions.



“En primer lloc vull demanar paciència i comprensió als veïns afectats per aquestes obres. Les escometem no com una solució definitiva, sinó com una actuació encaminada a millorar la seua qualitat de vida. Amb aquest formigó aconseguim que carrers que estan sense urbanitzar compten amb un paviment que evite la formació de tolls i fang. A partir d'ara, s'evitarà que en els vessaments s'acumulen en la part més baixa dels carrers, i es guanyarà en qualitat per als veïns”, explica Aguilar.

“Entenem que alguns habitants demanen que aquestes actuacions es perllonguen per tots els carrers. Però açò no és possible. Estem demostrant la voluntat política d'escometre millores, destinant una quantitat d'inversions a solucionar problemes que mai abans van ser abordats, però en tot moment s'ha seguit un criteri tècnic: s'actua on hi ha més perill que existisquen problemes, davant un eventual període de pluges”, afig aquest edil.

“La ciutadania ha d'entendre que la solució definitiva pansa per la urbanització d'aquestes zones residencials. Açò és alguna cosa que correspon als propietaris. Una vegada finalitzen aqueixos treballs, l'Ajuntament s'encarrega del manteniment. Però no podem urbanitzar nosaltres uns espais com aquests, la llei no ens ho permet. I un Ajuntament responsable compleix i fa complir la llei”, comenta aquest regidor.

“Sí que podem millorar les 'desembocadures' dels carrers, tant per a generar una millora per als veïns com per a evitar posteriors despeses a les arques públiques: hem de pensar que cada vegada que s'acumulen les aigües, l'Ajuntament envia camions de balast per a tornar a compactar el sòl. Amb aquesta actuació, es hormigona una part del carrer, on l'aigua de pluja erosiona el sòl i fa rodar terra i pedra, que s'acumula en la part més baixa del carrer. Amb aquesta actuació, se solucionen aqueix tipus de problemes”, conclou aquest edil.


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon