Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El mes de març, "Mes de la Dona'' a l'Eliana

Les activitats que començaran avui amb l'exposició "No em toques el Whatsapp" inclouen una trobada d'artistes urbans, conferències i activitats musicals.

La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de l'Eliana, va presentar ahir el programa d'activitats que es realitzaran durant el pròxim mes de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona que se celebrarà el dia 8 del mateix mes.

Amb el lema "Farem visible, alló invisible", la Regidoria encapçalada per Isabel Montaner, ha desenvolupat un pla inclusiu i participatiu que contribuïsca a la convivència i a la conscienciació de la ciutadania a prop de les polítiques d'igualtat que es desenvolupen en el marc del "Mes de la Dóna" a l'Eliana i que s'inaugurarà el 2 de març amb la presentació del lliure "Terra, mar i aire" de Patricia Campos.

La principal novetat d'aquesta edició, serà la incorporació a les activitats de la "I Trobada d'Artistes Urbans", que tindrà lloc els dies 3 i 4 de març i que el seu objectiu serà potenciar i sensibilitzar a la ciutadania en relació a la igualtat entre homes i dones i la superació de rols i estereotips de gènere. L'activitat es realitzarà en el túnel de l'estació de metro de l'Eliana. A més els dies 9, 21 i 22 de març en la sala de conferències Pep Torrent es realitzaran diverses taules redones, així com contacontes especials pel Dia de la Dona el 22 de març en la Biblioteca Municipal.

Un any més l'Ajuntament de l'Eliana desitja unes Falles lliures de masclisme com afirma l'edil d'Igualtat, “hem fet un programa que és transversal, que implica a les festes i sobretot a les falles, a la gent jove, adulta o als esportistes, sempre visibilizando a la dona”. Per açò, es realitzarà una campanya de conscienciació al costat de les quatre comissions falleres del municipi, per a evitar conductes discriminatòries cap a les dones amb el lema "Falles lliures de masclisme".


Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon