Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El Diputat Provincial de Mancomunitats ha visitat Camp de Túria

La presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria i alcaldessa de Marines, Mª Dolores Celda, ha rebut aquest matí en la seu de la Mancomunitat al diputat provincial de Mancomunitats, Voro Femenia.

Durant la trobada, Mª Dolores Celda li ha traslladat la problemàtica d'aquesta institució supramunicipal. “L'objectiu d'aquesta reunió ha sigut explicar-li els diferents programes que tenim en marxa i els serveis que prestem, i també abordar la problemàtica al voltant del finançament de les mancomunitats, concretament de Camp de Túria”.

Segons ha explicat la presidenta, “en les Mancomunitats s'estan prestant serveis en molts pobles que d’un altra forma no serien possibles i mai arribarien als veïns. Comptem amb finançament propi i d'administracions públiques com la Generalitat Valenciana o la Diputació de València a través de les seues Planes de Suport Econòmic en les Mancomunitats entre altres ajudes, però no és suficient. Volem recuperar programes que han desaparegut, com els destinats a recolzar l'esport comarcal”.

Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon