Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

L'equip de La Pobla - El Vallbonense - recupera el camp de futbol després de 10 anys d’abandonament

 L’Estadi Municipal Salvador Martí s’inaugurava el cap de setmana passat. El nou camp de futbol que acollirà els partits del primer equip de la Pobla. Es tractava d’una cita esperada i que va reunir a les instal•lacions centenars de veïns i aficionats del futbol. 

La construcció del camp, que portava una dècada paralitzat,  formava part de l’acord del govern que formen Compromís, PSPV-PSOE, CUPO i Esquerra Unida i ha estat un objectiu des de l’inici de la legislatura. 

L’Ajuntament de la Pobla ha invertit 425.000 euros en la construcció d’este camp de futbol. L’obra ha consistit en l’estabilització del sòl, construcció d’un terreny de joc de gespa artificial, la col•locació d’enllumenat i la instal•lació d’un marcador electrònic. El nou camp està homologat per acollir partits oficials de caràcter nacional.

L’Atlètic Vallbonense va deixar l’antic estadi fa deu anys per traslladar-se de manera provisional als camps d’entrenament. En este temps ha vist com el projecte quedava abandonat. 

L’alcalde, Josep Vicent Garcia, va destacar que “la Pobla recupera el seu camp històric gràcies a els bons resultats econòmics aconseguits.” “En els últims dos anys hem reduït el deute municipal dels 9,5 a menys de 4 milions i açò, sumat a dos superàvits consecutius, fa que puguem recuperar l’impuls inversor”, ha explicat Garcia. 

Este estadi de futbol forma part de la primera fase de construcció de la Ciutat Esportiva de la Pobla. L’alcalde ha subratllat que amb este projecte es vol “revitalitzar un espai que per falta d’inversions havia quedat abandonat i havia deixat de ser un punt de referència per als veïns”. “Estem invertint en instal•lacions esportives de proximitat a tot el terme, però volem que la Ciutat Esportiva i el camp que inaugurem siguen el pol d’atracció dels esportistes del municipi”.

 A la inauguració del camp van assistir familiars de Salvador Martí, fundador del club de futbol Atlètic Vallbonense, l’exfutbolista Pep Balaguer i Suso Garcia Pitarch. La treta d’honor del partit la va realitzar el besnét de Salvador Martí. El partit inaugural córrer a càrrec del primer equip de l’Atlètic Vallbonense que va disputar un triangular contra dos combinats de jugadors veterans del mateix club.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon