Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

L'Eliana celebra el pròxim 22 de setembre una activitat del 'Pla de Mobilitat i Accessibilitat Sostenibles'.

Amb motiu del 'Día de la Movilidad Sostenible'  cercant alternatives al transport convencional, engegant una iniciativa que promou l'ús de vehicles que substituïsquen al cotxe.

 El pròxim 22 de setembre tindrà lloc una reordenació temporal dels accessos al CEIP Verge del Carme: així, s'ampliarà l'espai per a la circulació de vianants... en detriment dels vehicles motoritzats. Si ben no es tallarà el tràfic (i serà possible accedir als carrers adjacents a la d'aquest centre d'ensenyament), sí que es recomana l'ús del pàrquing públic situat en l'avinguda Corts Valencianes (que és el millor preparat per proximitat i nombre de places).

Aquesta actuació s'efectua com una fase demostrativa d'un dels apartats que formen part del Pla de Mobilitat i Accessos Sostenibles: en concret, durant els pròxims mesos s'adequaran i ampliaran les voreres dels carrers Joan XXIII i Bonaire (en els trams que limiten amb el CEIP Verge del Carmen).

Es tracta, a més, d'una sol·licitud que s'ha demandat per part dels veïns i veïnes de la zona (a través del Programa de Pressupostos Participatius que es promou des del consistori de l'Eliana). Hem de tenir en compte que aquesta zona en la qual es massifica la presència de cotxes en intervals de temps molt concrets, la qual cosa requereix una resposta eficient tant en accessibilitat com en seguretat viària.

L'objectiu d'aquesta iniciativa que s'iniciarà el pròxim dia 22 és conscienciar a la població de l'Eliana dels avantatges que té anar substituint l'ús dels cotxes per altres opcions que són més saludables per als mateixos usuaris i, al mateix temps, més ecològiques i sostenibles.

En aqueix sentit s'ha manifestat la responsable de l'àrea de Sostenibilitat Ambiental, Cristina Díaz, qui ha assegurat que amb aquesta mesura “es continua la senda iniciada l'any passat, amb la celebració del 'Dia sense cotxes'. En aquesta ocasió oferim una altra proposta que té la mateixa finalitat: implicar a la ciutadania en l'aposta per la mobilitat sostenible, de forma gradual; considerem que amb açò es promouen accions beneficioses per al Medi Ambient... però també es genera un major benestar en les persones que usen mitjans de transport alternatius als vehicles motoritzats. De la mateixa manera, s'anirà obtenint una major accessibilitat en diferents zones del municipi i s'evitaran aglomeracions de vehicles”.


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :