Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Les persones amb discapacitat tenen ja gratuit el transport desde L'Eliana i La Pobla als seus Centres Ocupacionals

L'Eliana i La Pobla signen un conveni per a finançar el transport a persones amb discapacitat

• Fins a onze usuaris es beneficiaran d'aquest servei de transport gratuït.

Els alcaldes de l'Eliana i La Pobla de Vallbona, Salva Torrent i Josep Vicent García, han signat aquest matí un conveni de col•laboració per a oferir conjuntament un servei de transport a persones amb discapacitat fins als respectius centres ocupacionals, finançant proporcionalment el cost que ronda els 40.000 euros anuals.

Amb la signatura d'aquest conveni es posa a la disposició de les persones amb discapacitat i mobilitat reduïda un autobús gratuït, condicionat amb rampa i plataforma d'accessibilitat i que, a més, compta amb un monitor durant el trajecte fins al Centre Ocupacional El Prat, situat a Llíria, o fins al Patronat Intermunicipal Francisco Esteve, a Paterna.

L'autobús, a més, tindrà continuïtat durant tot l'any, coincident amb el curs escolar, i es mantindrà en el temps. Per a aquest curs, està previst que siguen onze el total de persones que es beneficien del servei, sent cinc els usuaris de La Pobla de Vallbona, mentre que seran sis els beneficiaris de l'Eliana.

El trasllat de persones amb diversitat funcional és un servei que ja venia prestant-se des de fa anys i, amb la signatura d'aquest conveni, s'ha oficialitzat la relació entre tots dos municipis, obrint la porta a futures col•laboracions en aquells àmbits competencials en els quals siga possible col•laborar.

El primer edil de l'Eliana, Salva Torrent, ha ressaltat la importància de recolzar a les persones i les famílies que més ho necessiten “els ajuntaments som l'administració més propera a la ciutadania, per la qual cosa tenim una alta responsabilitat amb tots els nostres veïns i veïnes, malgrat no tindre les competències assignades en matèria de transport considerem essencial prestar este servei i seguirem treballant dur per a estendre i ampliar estes polítiques socials a tots els àmbits en els quals siga possible”.


Para ello, está prevista la redacción de un plan director para definir los usos del espacio y la organización de un proyecto para crear un gran parque arqueológico que permita realizar el primer paso para abrir este yacimiento a la sociedad, de forma que en un futuro a medio plazo pueda ser visitado, estudiado y disfrutado por todos los visitantes de este emplazamiento, único en la Comunidad Valenciana.   


Tags: , ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :