Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Llíria. Vilamarxant....

Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Opinió
Suscríbete y recibe las novedades
Correo:

Pots buscar

Esquerra Unida de Sant Antoni crida a tots els grups polítics perquè s'uneixen front al maltratament animal i els vergonyosos actes contra els bous


 •  Tal com va dir Gandhi: "La grandesa i el progrés moral d'un poble es mesura per com tracta este als animals".

El Col.lectiu d’Esquerra Unida de Sant Antoni de Benaixeve, ha fet un comunicat pel que 'denúncia i rebutja tot acte de maltractament als animals i especialment, aquí a les festes del municipi de  nostre poble, tots aquests terribles i vergonyants actes taurins com és el bou embolat'.

En el seu comunicat, Esquerra Unida 'crida tambè a tots els grups polítics de Sant Antoni de Benaixève perquè s'uneixen a esta denúncia i puguem eradicar aquests actes del nostre poble'.

'És una qüestió que ha de resoldre's políticament i demanem un acord politic al plenari local'

Segons manifesta el grup politic 'El maltractament animal, com qualsevol altre, sols s'acaba per valentes decisions polítiques que no tinguen en compte l'electoralisme a curt termini. A més de l'increment d'altres activitats  que promoguen  l'oci cultural.   Esquerra Unida demana un acord per unanimitat o per majoria en un Pleno Municipal, però per a això caldrà portar la proposta o moció. Fins huí, cap dels  grups polítics d'este poble, mai han portat este debat al Pleno.'

El col·lectiu fa una reflexió  que refereix a "Gandhi",  per a cridar a l'acord de tots els grups politics locals

Tal com va dir Gandhi: "La grandesa i el progrés moral d'un poble es mesura per com tracta este als animals". 

'Nosaltres estem convençuts que la majoria de veïns de Sant Antoni de Benaixeve rebutgen aquest tipus d'actes, però ells, per molta majoria que siguen, no ho podran impedir. Són els partits polítics els responsables de solucionar-ho. Per a això hauran d'aportar els seus arguments, siguen a favor o en contra, però no ficar el cap en un forat, com l'estruç, per no veure ni sentir tal problemàtica i tot això per no arriscar un miserable grapat de vots. En tot cas, si no són capaços de definir-se que facen com Pilatos, es llaven les mans, i proposen almenys una consulta o referèndum al poble. Que facen qualsevol cosa, però que treguen el cap del forat. No tenen més remei que reaccionar.'

Acaben diguent 'Nosaltres, des del nostre Col.ectiu local, seguirem intentant-ho i confiem que l'any que ve, ja no hàgem de parlar d'este tema i que cap veí s'avergonye del seu poble'.

Bou embolat -2016-a Sant Antoni a la plaça del Camp de Futbol


Tags: ,

Publicat per Àgora CT. Associació Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. No es publicaran els comentaris que porten incrustats enllaços, encara que no estiguen complets. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

5 comentaris :

 1. Totes eixes persones que gaudeixen fent patir un animal haurien de fer-s'ho mirar. Potser si pogueren fer-ho amb les persones ho farien també. Quin exemple per als xiquets! Divertir-se torturant un animalet! I això està subvencionat?

  ResponSuprimeix
 2. A mi me causa vergüenza ajena que el nombre de mi pueblo circule por ahí asociado a semejante y anacrónica práctica de maltrato animal. Con la de cosas que tenemos jya hoy en día para divertirse y entretenerse sin necesidad de tener que recurrir a maltratar animales.
  Me gustaría que nos hiciesen una consulta a los vecinos para que podamos manifestar nuestro punto de vista a que se celebren semejantes salvajadas en nuestro municipio, y desde luego no quisiera saber que se dedica ni un sólo céntimo ni recurso público que lo facilite.

  ResponSuprimeix
 3. Enhorabuena por el artículo. Es grato ver que aún queda un poco de sensatez.

  ResponSuprimeix
 4. Yo pienso q este tipo de actos culturales son parte de nuestra historia y cultura, q está regulada en los ayuntamientos, y en las Peñas Taurinas, de lo contrario no podrían dar permiso para su celebración y se sanciona a los organizadores q maltratan a los animales. En mi opinión la grandeza de un pueble está en la LIBERTAD . En este mundo cabemos todos, NO nos dejemos llevar p corrientes políticas q solo buscan conseguir votos coartando la LIBERTAD de elección de las personas.

  ResponSuprimeix
 5. Eso es no es CULTURA, ni LIBERTAD, ni Traadicion. TOLERANCIA CERO al maltrato6 d’agost de 2017, a les 18:08

  Pues No, un pueblo es Grande cuando evita que hayan daños a los animales, promociona que se cuide a las mascotas y además intenta también evitar que se dañeN los sentimientos de nadíe por actos como estos. A mí me hiere que se les pegue a los animales, que se les matrate y esa LIBERTAD mía tropieza con la tuya. ¿qué hacemos? Alguien tiene que regularlo. Cuando se trata de maltrato no se puede hablar de Libertad TOLERANCIA CERO.

  ResponSuprimeix