Camp de Túria - Notícies -
Sant Antoni, L'Eliana, Bétera, Riba-roja, Pobla de Vallbona, Serra, Benissanó, Olocau, Llíria, Gàtova, Nàquera, Vilamarxant......

Seccions del Crònica

Pots buscar açí en el diari

El festival Estiu a la Torre ha acollit un any més la Trobada de Jazz. Els artistes convidats han aconseguit reunir a un miler d'espectadors.

El certamen es va clausurar dissabte passat amb l'actuació de Le Dancing Pepa, que va rebre 424 assistents   Després de ser ajornada per les pluges l'actuació de Ximo Tébar, el grup The Prototype va ser l'encarregat d'inaugurar aquesta edició.

 El dissabte passat 12 d'agost, el trio d'artistes va aconseguir reunir, amb el seu homenatge a Lou Bennett, a 236 persones. El músic i compositor Ximo Tébar va actuar el divendres passat 18 i va congregar a 440 fanàtics del seu jazz mediterrani.
Le Dancing Pepa va ser el grup triat per a tancar aquesta trentena edició de la Trobada de Jazz. 424 veïns i veïnes no van voler perdre's el ritme swing d'aquesta banda valenciana.

 El jazz ha arribat a la seua fi per enguany, però la temporada de cinema d'estiu continua. La setmana passada les pel·lícules projectades van rebre un gran nombre d'espectadors. “La La Land”, el musical triat per al 14 i 15 d'agost, va acollir a 1034 persones. Seguidament, el 16 i 17 d'agost la comèdia “Un italiano en Noruega” va aconseguir reunir a 948 assistents. “Gru 3: mi villlano favorito”, la pel·lícula d'animació del divendres 18, dissabte 19 i diumenge 20 va ser sense dubte un èxit taquiller. 1541 veïns i veïnes no van voler pedre’s les aventures dels Minions. A més, el festival Estiu a la Torre segueix el seu curs amb la XVI edició de Pinceladas Flamencas. El dia 26 d'agost arriben a l'escenari de la Torre del Virrey el cantaor Manuel Fernandez i la bailaora Esther Garcés. Les entrades ja es poden adquirir de forma anticipada en www.elientrada.es pel preu de 5 euros la general i 4 la reduïda.
Publicat per Àgora CT. Col·lectiu Cultural sense ànim de lucre per a promoure idees progressistes Pots deixar un comentari: Manifestant la teua opinió, sense censura, però cuida la forma en què tractes a les persones. Procura evitar el nom anònim perque no facilita el debat, ni la comunicació. Escriure el comentari vol dir aceptar les normes. Gràcies

Cap comentari :

Mastodon